Gallery

Op deze pagina krijgen jullie een impressie van mijn bloemkunstwerken. Klik op de onderstaande foto's om het album te bekijken. 

Bruiloft van Arco en Ruth, Boerderij de Deel Nieuwerbrug24/09/2020

Ruth en Arco kozen voor warme tinten zoals teraccotta, nude en zandkleurig. Helemaal waar het bruidspaar van houdt en perfect voor de tijd van het jaar. De locatie werd rijkelijk aangekleed met prachtige bloemstukken met als pronkstuk een grote flowercloud boven de dinertafel van het bruidspaar.

Bruiloft Joppe en Coco, Boerderij de Deel in Nieuwerbrug26/06/2020

De warme tinten van de bruiloft van Joppe en Coco paste mooi bij het terracotta kleurig pak en de bruidsjurk. In plaats van een bruidsboeket koos het bruidspaar voor een haardiadeem. De locatie werd mooi aangekleed in dezelfde sfeer dat helemaal past bij het stel.

Aanzoek Hoge Veluwe22/08/2020

Een aanzoek op de Hoge Veluwe, ze zei ja! Mooi gestyled, lekkere taart, prachtige locatie, goede fotograaf en natuurlijk romantische bloemen... Perfect toch?

Styled shoot 'Wild and Urban' Plein 7 Woerden06/07/2020

In het centrum van Woerden kan je bij Plein 7 trouwen in de kerktuin met de Petruskerk als achtergrond. Het bloemwerk is wild geschikt in de kleuren groen, bruin en wit. Verrassende combinatie voor een mooie urban vibe!

Bruiloft van Gerard en Sharon, op eigen locatie04/07/2020

Gerard en Sharon zouden eigenlijk bij een bekende locatie trouwen. Vanwege Corona moesten deze plannen worden gewijzigd naar een bruiloft op eigen locatie. Naast het bruidsboeket mocht ik ook op de nieuwe locatie bloemwerk verzorgen. De materialen en kleuren in het bloemwerk zorgden voor een stijlvol en warm geheel wat ook op de nieuwe locatie prachtig tot zijn recht kwam!

Koppelshoot van Ferri en Noëlle op het strand27/05/2020

Met de koppelschoot van Ferri en Noëlle hebben we bloemwerk toegevoegd aan het strand als een waar decor. Dit in combinatie met de zonsondergang resulteerde in prachtige warme foto's!

Styled shoot 'Modern Dreams of The Past'19/02/2020

Een minimalistische sfeer, klassieke details en goed uitpakken met bloemen! Dit was het doel van deze shoot. Je ziet een klassieke velvet bank omringt met bloemen en maar liefst drie bruidsboeketten! Hiervan is een bruidsboeket en een 'birdcage veil' gemaakt van PULP (papier gemaakt van afvalbloemen) en gecombineerd met droogbloemen. Hiernaast zie je ook een flowercloud gemaakt van natuurlijke droogbloemen die helemaal past bij het thema van de dag!

Styled Shoot' Urban Art Luxury Cocktail Wedding'25/11/2019

Een trendy urban locatie, cocktails, veel kleur, art en veel liefde & plezier! Bij deze gedurfde styled shoot horen ook gedurfde kleurrijke bloemen met een tropisch sfeertje! De bruidegoms kregen beide een pocket corsage.

Styled shoot 'Sfeervol Najaar' bij Le Brasseur in Maarssen13/08/2019

Bij de sfeervolle locatie is er gekozen voor een warme kleur schakering met alvast een knipoog naar het najaar. De grassen en verfijnde materialen zorgen voor een speels effect dat goed past bij de locatie aan het water. Alles bij elkaar zorgde voor een sfeervolle en intieme bruiloft setting.

Styled shoot 'Duurzaam - Bohemian' bij Borneman Buitenhof in Houten29/07/2019

Verschillende seizoensbloemen gecombineerd met grassen en wilde bloemen maken het bloemwerk speels en passend bij de prachtige buitenlocatie en deze romantische puur natuurlijk Bohemian look. De donkere accenten voegen wat pit toe bij de zoete pastel tinten. Ze zorgen voor een mooi contrast en geven het geheel meer diepte.

Bruiloft van Perry en Lydia, op eigen bruiloft in Woerden31/05/2019

Perry en Lydia hebben de boerderij in Woerden omgetoverd tot een trouw- en feestlocatie. Wij mochten de locatie aankleden met veel vrolijke bloemen in de kleuren roze, oranje, zalm en geel. Dit allemaal een beetje wild geschikt met diverse bijzondere zomerbloemen en passend bij de locatie. De kleuren springen er vanaf en passen helemaal bij het vrolijke bruidspaar!

Bruiloft van Dwayne en Amber bij Mereveld Utrecht24/05/2019

Dwayne en Amber zijn getrouwd bij Mereveld in Utrecht. Amber is de zus van Malou dus Blouming mocht natuurlijk de bloemen verzorgen. Met de lieveling's orchidee van Amber, geurende rozen en het rood van Dwayne zijn pak mocht Malou aan de slag. De bloemen zorgden voor een fantastische sfeer en waren helemaal naar wens van het bruidspaar. Het was een prachtige dag!

Styled shoot 'Natural Gold' bij de Lichtfabriek Gouda26/04/2020

Groen materiaal, gouden accenten en een vleugje wit. Deze drie elementen waren de basis van de styled shoot Natural Gold. Het bruidswerk kreeg een botanische uitstraling door gebruik van bijzonder groen plant materiaal. Ook de ronde backdrop werd volledig gemaakt van blad en groene bloemen. De materiaalkeuze was de groene draad door de gehele shoot.

Bruiloft van Evert en Lotte op eigen boerderij08/06/2018

Evert en Lotte hebben hun bruiloft op eigen boerderij gevierd. Blouming floral art heeft, naast het bruidswerk, de corsages en het autostuk, ook de schuur feestelijk aangekleed met bloemwerk. Dit alles volledig in stijl met de locatie.