Blog

Lees deze blogs voor meer informatie en handige bloemen tips! Klik op de onderstaande foto's om het blog te lezen.

Verloofd?
Download de gratis bloemen checklist!

  • Ga goed voorbereid op bloemen avontuur
  • Overzichtelijk per tijdsblok ingedeeld
  • Makkelijk toepasbaar
×

Duurzame bloemen en bloemist

Laten we samen gaan voor duurzaam en puur! Hier lees je welke milieuvriendelijke keuzes ik maak als duurzame bloemist.

Bekijk blog

Voor bloemisten: herbruikbare steekschuim houders van roestvrij staal

Deze blog is speciaal voor bloemisten. Bloemisten die zich ook irriteren aan de 'standaard' steekschuim houders. Wij hebben een nieuwe verbeterde versie ontworpen die ik graag met jullie deel. Letterlijk, want ze zijn te koop!

Bekijk blog

Alles over een corsage en hoe je ze hoort te dragen

Hoe draag je een corsage? Aan welke kant? Welke soorten zijn er allemaal? En moet je eigenlijk wel een corsage dragen op een bruiloft? En wie draagt ze dan allemaal? Ik vertel je er graag meer over in deze blog!

Bekijk blog

Een backdrop met bloemen

Je hebt het vast al eerder voorbij zien komen: een backdrop met bloemen! Maar wat is een backdrop nu eigenlijk precies? Wat zijn de mogelijkheden op een bruiloft? En welke backdrops hebben wij in het assortiment? Ik vertel het jullie graag via deze blog!

Bekijk blog

Wat doet een bloemist allemaal op jullie bruiloft?

Een bloemist op jullie bruiloft, wat wordt er eigenlijk allemaal gedaan? In deze blog vertel ik graag wat jullie kunnen verwachten!

Bekijk blog

Wat kosten bloemen op een bruiloft?

Heb je geen idee wat bloemen kosten op een bruiloft? Wil je graag weten wat een bruidsboeket kost en aan welk budget je moet denken voor een maatwerk bloemen aankleding? Dan is deze blog iets voor jou. Ik leg het jullie graag uit!

Bekijk blog

Wanneer en hoelang van tevoren jullie bruiloft bloemen regelen?

"Wanneer moet ik een bruidsboeket bestellen en hoelang van tevoren moet ik de bloemen regelen voor mijn bruiloft?" In deze blog geef ik antwoord!

Bekijk blog

7 tips om bloemen te kunnen hergebruiken op jullie bruiloft

Jullie backdrop hergebruiken, de bloemen decoratie nog een keer terug zien bij het diner en aan het einde van jullie bruiloft jullie gasten extra blij maken? Dat kan! Lees deze blog met tips zodat de bloemen optimaal worden benut op jullie grote dag!

Bekijk blog

Tips voor het versieren van je rolstoel op jullie bruiloft!

Tips voor het versieren van je rolstoel voor jullie bruiloft! Met decoratie voor de accu en spaken en een maatwerk bloemstuk.

Bekijk blog