Volop genieten en ontzorgd worden met sfeervolle bruiloft bloemen en styling13/05/2023

Op deze mooie zonnige dag in mei zijn Isa en Kumail getrouwd bij Oranjerie Elswout. Een sfeervolle dag waar de liefde centraal staat en volop genoten werd met vrolijke bloemen en styling.

Bruiloft bloemen sfeervol en kleurrijk in mei
Home » Volop genieten en ontzorgd worden met sfeervolle bruiloft bloemen en styling

Inhoudsopgave

Volop genieten en ontzorgd worden op deze bruiloft met sfeervolle bloemen en styling

Toen Isa en Kumail met mij afspraken voor hun bruiloft en vertelden wat ze graag wilden kwamen er een aantal dingen sterk naar voren. Gezelligheid, kleur maar niet te. En de hele bruiloft volop genieten en ontzorgd worden met zowel de bloemen als de styling! Zowel voor henzelf als hun gasten geen werk of gedoe. De liefde moest centraal staan op deze bijzondere en sfeervolle dag. Dit samen bracht ons uiteindelijk, samen met hun stijl en de locatie, tot het bloemen concept dat je hier terug ziet. En met de liefde zit het wel goed bij deze twee, zoals je ziet straalt het van de foto’s af!


Sfeervolle bruiloft ceremonie met een bloemen rozenboog

Het was een prachtige zonnige dag dus de ceremonie kon tussen de bomen plaatsvinden voor de prachtige locatie: Oranjerie Elswout. De locatie heeft een rozenboog die je als bruidspaar mag gebruiken. Isa en Kumail zagen het wel voor zich om hierin te trouwen, maar wel met wat meer aankleding en kleur! Ik mocht hier een bloemen eyecatcher op maken in dezelfde stijl als de rest van het bloemwerk. We kozen voor een natuurlijkere vorm en natuurlijke seizoensbloemen die goed aansloten bij de rozenboog.

Ook het gangpad werd in dezelfde sfeer aangekleed met grond bloemstukken die we later op de dag een andere plek gingen geven. Een mooi compleet plaatje op deze zonnige dag in mei.


Volledig ontzorgd met extra bloemen en styling service

Belangrijk voor dit bruidspaar was dat zijzelf en hun dierbaren op deze voor hen zo bijzondere dag nergens naar om zouden hoeven kijken. Dat alles perfect geregeld was en iedereen ontzorgd werd. Dit is iets wat zeker mogelijk is en ik onwijs leuk vind om te doen.

Zoals jullie wellicht hebben gezien werk ik met een bloemenconcept prijs, exclusief arbeid op locatie. De arbeid op locatie hangt heel erg af van de opdracht en de wensen van het bruidspaar. Een van de redenen dat ik dit doe is omdat je hierdoor kunt kiezen om, naast het opbouwen en achteraf opruimen, extra service af te nemen. Zoals bij deze bruiloft, waarbij ik ervoor zorgde dat na de ceremonie het bloemwerk van het gangpad naar de diner tafels ging. De bloemen rozenboog ging naar de ruimte waar later het feest plaats zou vinden. Ook ging ik tijdens de ceremonie aan de slag met de styling van het diner en legde ik de naamkaartjes voor hen neer. Ik vind het onwijs leuk om op deze manier iets extra’s te kunnen betekenen voor het bruidspaar en een stukje mee te krijgen van hun speciale dag.

Sfeervolle bruiloft

Sfeervol diner in de oranjerie met bloemen en styling

Zoals ik hierboven schreef ging ik tijdens de ceremonie aan de slag met de diner tafels. Want ook hier wilden we sfeer en gezelligheid creëren tijdens het diner. De bloemen van het gangpad werden hier later neergezet. Om de verbinding te maken tussen de bloemstukken maakte ik er kleinere bloemen items bij in de Ikebana stijl. Op deze manier werd het samen een mooi geheel en waren er voor alle gasten bloemen te zien. Om het helemaal af te maken stylde ik de diner tafels met naamkaartjes en diner kaarsen in diverse vormen en hoogtes.


Malou heeft de bloemen en styling (kaarsen etc.) verzorgd voor ons huwelijk. Alles was prachtig!! We hebben van meerdere gasten gehoord hoe mooi de bloemen waren, hoe geweldig alles eruit zag! Malou begrijpt haar vak, reageert snel en denkt met je mee. Dankjewel, Malou!

Review van I & K

Benieuwd wat ik voor jullie bruiloft kan betekenen met bloemen, styling en/of extra service?

Bekijk Weddings voor meer informatie, neem contact op of plan een afspraak in om te ontdekken wat ik voor jullie bruiloft kan betekenen.


Fotografie: Maryla and Marcel
Locatie: Oranjerie Elswout