Winter bruiloft met witte bloemen, Eucalyptus en warme kleur accenten22/02/2022

Dit bruidspaar trouwde op de mooie datum 22-02-22. Een prachtige winterse dag waarin de liefde werd gevierd. Hun trouwdag werd luxe aangekleed met rijkelijke bloemstukken. Witte bloemen en Eucalyptus als koele kleuren voor de winterse sfeer. En met zand en Peach accenten voor een warm geheel.

Backdrop bloemen bruiloft cermonie
Home » Winter bruiloft met witte bloemen, Eucalyptus en warme kleur accenten

Een winter bruiloft

Een bruiloft in de winter een goed idee? Zeker weten! Als je het mij vraagt een super mooi intiem seizoen om de liefde te vieren met een mooie keuze aan bloemen. Dit stel koos ervoor om op de mooie datum 22-02-22 te trouwen. Deze dag was is samen met freelance bloemist Paul aan het werk. Een koele winterse dag die we rijkelijk aan mochten kleden met diverse bloemstukken.

Het bruidsboeket voor deze winter bruid

Met de bruiloft wensen van het bruidspaar mocht ik aan de gang voor dit bruidsboeket met winter bloemen. Een mooi rond boeket, met wat diepte maar liever niet te groot. Passend bij haar prachtige jurk, het thema en natuurlijk ook aansluitend bij het pak van haar inmiddels man. Met de Eucalyptus, Sering en luxe wedding rozen rook het boeket heerlijk subtiel en winters. Een mooie toevoeging en passend bij hun mooie dag.

Een winter bruiloft met seizoensbloemen

Aan welke bloemen kun je denken in de winter? Voor deze bruiloft kozen we voor echte winter bloemen zoals de Helleborus, Sering en Dennen groen. De bruiloft was in februari waardoor er ook steeds meer voorjaarsbloemen te zien waren. Voor deze bruiloft hebben we onder andere de Ranonkel en Bloesem gebruikt. Samen met aanvullende bloemen zoals de Lisianthus en diverse rozen.

Allemaal in de stijl en kleuren die goed bij dit stel paste. Wit, grijzig groen en ranken voor de winterse sfeer. Ze wilden het ook warm en romantisch houden en vooral niet te kil. Daarvoor hebben we accent kleuren toegevoegd zoals Peach en zand.

Bloemen op verschillende locaties

Het bruidspaar besloot om op twee locaties hun dag te vieren. De ceremonie vond plaats in het gemeentehuis van Lopik. Een legere ruimte die wij mochten aankleden met twee grond bloemstukken en een backdrop eyecatcher als mooie achtergrond. Zo werd de locatie feestelijk, winters warm en eigen!

Na de ceremonie hebben wij snel de backdrop uit elkaar gehaald, ingeladen, bloemstukken mee en door naar locatie twee. Bistro Lokaal in Woerden werd omgetoverd tot trouwlocatie.

Backdrop en bloemstukken hergebruiken na de ceremonie

De bloemstukken die eerst op de grond stonden in het gemeentehuis werden later in het restaurant geplaatst op twee sokkels. De backdrop hebben we in het restaurant weer in elkaar gezet die daar de rest van de avond mocht pronken bij de fotohoek. Het stel had een ‘photo booth’ geregeld waar alle gasten zelf foto’s bij konden maken. Zoals je op onderstaande foto’s ziet heeft ook de fotograaf mooie foto’s gemaakt bij de backdrop.

Warm welkom voor de avond- en daggasten

In de ochtend waren Paul en ik al naar het restaurant gegaan voor de aankleding. Gedurende de dag kwamen de gasten binnen die gelijk verwelkomd werden met bloemen. Er stonden bloemen op de dinertafels en bij de ingang van het restaurant stonden deze twee bloemstukken op sokkels. Een chique en warm welkom!

Malou verzorgde de bloemen voor onze bruiloft en heeft onze verwachtingen totaal overtroffen. De bloemen waren perfect afgestemd op onze smaak en stijl. Alle bloemen maakte alle ruimtes zoveel keer mooier en stralender, we kunnen het iedereen aanraden. Vooral de bloemen boog was zo mooi en maakt al onze foto’s super romantisch en dromerig. Alle communicatie verliep super vlot en Malou helpt je met al je vragen en geen wens is te gek. Van rozenblaadjes regelen tot extra mandjes en zelfs achteraf alles weer opruimen. We hadden ons geen betere bloemen leverancier voor onze bruiloft kunnen wensen!

Review van het bruidspaar

Bekijk Weddings voor meer informatie, neem contact op of plan een afspraak in om te ontdekken wat ik voor jullie bruiloft kan betekenen.


Fotograaf: Odiza Fotografie
Locatie’s: Gemeentehuis Lopik en Bistro Lokaal in Woerden