Trouwen in een kasteel met bijpassende bloemen en maatwerk bloemstyling28/01/2023

Trouwen in een kasteel? Prachtig! Neem bijvoorbeeld deze geweldige trouwlocatie Kasteel de Hooge Vuursche. Een prachtige locatie midden in de natuur die je met maatwerk bloemstyling kunt aankleden en decoreren voor jullie persoonlijke sprookje!

Bloemen bloemist trouwen op een kasteel
Home » Trouwen in een kasteel met bijpassende bloemen en maatwerk bloemstyling

Trouwen in kasteel de Hooge Vuursche met bijpassende bloemstyling

Sinds begin dit jaar, 2023, werk ik fijn samen met kasteel de Hooge Vuursche voor de bloemstyling op locatie. Een prachtig kasteel, midden in de natuur, waar je sprookjesachtig kunt trouwen. Om de trouwlocatie persoonlijk, feestelijk en nóg iets specialer te maken kun je als bruidspaar voor extra bloemstyling kiezen die ik voor jullie kan verzorgen als jullie in het kasteel trouwen. Toen ik tijdens de open dag de locatie mooi mocht aankleden heb ik lekker uitgepakt met bloemen zodat jullie een goed beeld hebben van de mogelijkheden. Natuurlijk één van de opties, want het bloemwerk is elke keer weer anders en speciaal op maat voor jullie. Er zijn mooie foto’s van gemaakt die jullie hier terug kunnen zien.

Benieuwd wat ik specifiek voor jullie bruiloft kan betekenen? Neem dan contact op of maakt gelijk een vrijblijvende afspraak!


Bloemen pilaar als eyecatcher van de ceremonie

Een echt bloemen statement maken, dat doe je met een eyecatcher! Dit keer heb ik gekozen voor een bloemen pilaar die naast het bruidspaar staat. Een licht gebogen vorm voor een natuurlijk en speels effect. Gemaakt aan de linkerkant zodat je het gelijk zag als je door het gangpad heen liep. Je kan er ook voor kiezen om twee bloemen pilaren naast jullie neer te zetten, aan beide kanten een. Of een anders soort backdrop of frame, de mogelijkheden zijn eindeloos!


Welke bloemstyling kleuren kies je als je trouwt in een kasteel?

Welke kleuren bloemstyling kies je als je gaat trouwen in een kasteel? Dat is per bruiloft verschillend! Elk bruidspaar is namelijk ook anders waar ook een andere bloemstyling bij past. Natuurlijk kijken we met het samenstellen van een concept naar de locatie en de omgeving, maar het belangrijkste is dat het past bij jullie. Dit bloemwerk is gemaakt voor de open dag, er was dus geen bruidspaar. Ik heb gekozen voor een chique combinatie van oud roze met wit. Waarbij ik verschillende kleurtinten heb ingekocht voor een mooie kleur overloop en een verrassend effect.


Bloemen en kaarsen in het gangpad van de ceremonie

Om het gangpad mooi en sfeervol aan te kleden heb ik gekozen voor bijpassende bloemstukken en kaarsen. De bloemstukken noem ik ook wel tuintjes of eilandjes. Het zijn bloemstukken die in aardewerk schalen worden geschikt en op de grond staan. Dit geeft een speels en verrassend effect en past goed bij de rest van het bloemwerk. De kaarsen zorgen voor extra sfeer en warmte.


Hoog bloemwerk voor het diner

Op de ronde dinertafels van de locatie heb ik een hoog bloemstuk gemaakt voor het diner. Het is gemaakt op een subtiel frame dat de hoogte in gaat. Op deze manier vallen de bloemen goed op, kan je lekker uitpakken en staan de bloemen niet in de weg tijdens het diner. Een mooie en handige optie voor een chique diner!


Trouwen jullie in een kasteel en benieuwd naar de mogelijkheden van maatwerk bloemstyling?

Bekijk Weddings voor meer informatie, neem Contact op of plan een vrijblijvende afspraak in om te ontdekken wat ik voor jullie bruiloft kan betekenen.


Locatie: Kasteel de Hooge Vuursche
Fotografie: Kiki van Dam Photography