Green botanical wedding! Met groen bruidsboeket & ronde backdrop26/04/2019

Een bruiloft met groen thema! Bij deze shoot maakte ik al het bloemwerk in het groen wat voor een fijne botanische sfeer zorgde. Het bruidsboeket is een echt kunstwerkje gemaakt van groene bloemen en divers blad materiaal. De bruidegom kreeg een gave groene 'pocket corsage' die perfect paste bij het groene trouwpak. De ronde backdrop was een echte eyecatcher van de dag!

Bruidsboeket groen botanisch
Home » Green botanical wedding! Met groen bruidsboeket & ronde backdrop

Bruiloft met groen bruidsboeket

Een bruiloft met groen thema en groen bruidsboeket, dat kan en is ó zo leuk! Zelf ben ik gek op groen en planten waardoor ik dus ook helemaal in mijn element was bij deze shoot! Groen is een mooie kleur waar ik mij altijd lekker bij voel. Daarnaast bestaan er zo onwijs veel mooie groene planten en blad soorten, dus waarom zou je het niet als hoofdmateriaal gebruiken in plaats van bloemen?

Bij deze shoot maakte ik gebruik van veel groen materiaal in combinatie met groene bloemen. Hierdoor kreeg het bruidsboeket een botanische uitstraling. Door gebruik te maken van divers blad materiaal in verschillende groen tinten en lange groene ranken kreeg het bruidsboeket de vorm van een ‘druppel’ of ‘waterval’. Hiernaast zorgde dit ook voor een natuurlijke beweging in het bruidsboeket. De groene bloemen zoals de roos en Fritillaria zorgen voor een verrassende twist. Omdat de gekozen bloemen ook groen zijn stelen ze niet de show maar versterken ze juist het groene thema.

Bruidegom Pocket corsage

De bruidegom in groen trouwpak kreeg een groene ‘pocket corsage’ wat helemaal bij het gave botanische thema past. Dit is een corsage die je niet op je revers ‘speld’ maar letterlijk in je ‘pocket’ stopt. Het is een mini kunstwerkje, speciaal voor de bruidegom!

Groene bloemstyling met ronde backdrop

In de styling werd het groen gecombineerd met wit en gouden accenten. Ook het welkomstbord en de taart werden voorzien van groen! De ronde backdrop werd volledig gemaakt van divers blad en groene bloemen. Hiernaast heb ik het groene materiaal om de ronde trouwboog gebonden met een grotere toef in het midden waardoor een echte eyecatcher gecreëerd werd voor de ceremonie van deze bruiloft shoot!


Bekijk Weddings voor meer informatie, neem contact op of plan een afspraak in om te ontdekken wat ik voor jullie bruiloft kan betekenen.


Deze styled shoot is gepubliceerd op Zank You, lees het artikel!

Samengewerkt met de volgende leveranciers:

Fotograaf: Yara Brouwer 
Planning en styling: Mijn Weddingplanner
Model: Shamaine Mulder
Model: Daniël IJland 
MUAH: Lisanne Kooij
Jurk: Iek’s Bridal
Pak: Schutz Wedding
Stationary: Creeert.com
Videograaf: Romein Online 
Ringen: Rings of Love
Taart: ZZ Sweet Studio
Music: The Wedding Pianists
Locatie: LF Gouda