About

Hier lees je meer over mij. Malou, het gezicht achter Blouming floral art

Heb je de video al gezien? Ik stel me graag even voor!


About Malou

Ik ben Malou van der Burg, bloemkunstenaar, gek op planten en sportieve bezige bij die altijd nieuwe dingen wil ontdekken.  Als klein meisje mocht ik bloemen kopen voor mijn opa en oma. Ik weet nog dat ik samen met mijn zus ging en vanaf toen riep: “Ik word later bloemist!”. 

Mijn droom is uitgekomen met mijn eigen bloematelier in Woerden. Hier kan ik al mijn creativiteit in kwijt. Ambachtelijk werken combineer ik met ondernemen, contact met klanten wissel ik af met inkoop en ik experimenteer graag met materialen om unieke bloemkunstwerken neer te zetten. Waarbij ik duurzaam werken heel belangrijk vind. Geen dag is hetzelfde. Mijn handige vriend Bas helpt me vaak, behalve met de bloemen. Dat blijft mijn afdeling!

Als mensen het volle vertrouwen hebben dat mijn stijl aansluit bij hun wensen dan voel ik mij blij. Omdat ze voelen dat we bij elkaar passen en ze weten dat ik er iets moois van ga maken. Dat is voor mij de ultieme erkenning voor wat ik doe.

Malou

Aan het werk zijn met mijn bloemen is iets waar ik van top tot teen van hou, waar ik mij ook in wil blijven uitdagen. Daarom ben ik bezig met het traject van de Proeve van Meesterschap om meesterbinder te worden. Met PULP maak ik papier van afvalbloemen. Ik wil graag mijn bijdrage leveren aan het verduurzamen van de branche.
Meer hierover kun je lezen op mijn website.


En verder? Hou ik van motorrijden, kitesurfen, sportief bezig zijn, een drankje doen met vrienden, gekke dansjes en heerlijk los gaan op (indie) rock nummers en soul. Ons huis is net een jungle en ik praat graag tegen mijn planten. Want dat wat je aandacht geeft groeit.

Maar genoeg over mij, ik vind het leuk om jou ook te leren kennen.

Zie ik je een keer in mijn bloematelier? Neem contact op voor een afspraak!

Met creatieve groet, Malou