About

Hier lees je meer over Blouming floral art, over Malou, het team en maatwerk frames.

Bloemwerk maken voor mensen die het leven vieren.

Video Omana studio, foto’s door Mandy Brander Photography


Heb je de video al gezien?
Ik stel mijzelf, Malou, en mijn bedrijf Blouming floral art hier graag even voor!

Bloemwerk maken voor mensen die het leven vieren. Unieke concepten creëren en maatwerk leveren voor bruiloften en evenementen. Altijd iets wat echt bij jullie past en waar jullie zorgeloos van kunnen genieten. Dat is iets wat ik met Blouming floral art nastreef en waar ik zo van hou!

Sinds 2019 werk ik vanuit mijn bloematelier in Woerden. Een droom die uit is gekomen. Hier krijgt al mijn creativiteit vleugels! Ambachtelijk werken combineer ik met ondernemen, contact met klanten wissel ik af met inkoop en ik experimenteer graag met materialen om unieke bloemen concepten neer te zetten. Waarbij ik duurzaam werken heel belangrijk vind. Geen dag is hetzelfde en ik geniet van nieuwe uitdagingen!


About Malou, het gezicht achter Blouming floral art

Ik ben Malou van der Burg, bloemist, gek op planten en sportieve bezige bij die altijd nieuwe dingen wil ontdekken.  Als klein meisje mocht ik bloemen kopen voor mijn opa en oma. Ik weet nog dat ik samen met mijn zus ging en vanaf toen riep: “Ik word later bloemist!”. 

De interesse groeide, met bloemen kan ik mijn creativiteit kwijt! Inmiddels heb ik een mbo en hbo bloemen diploma in the pocket. En na diverse stage’s, ervaring in het buitenland en verschillende banen in de bloemen begon ik het avontuur met Blouming floral art. Zo blij dat ik werk met bloemen en doe wat ik het liefst doe!

En verder? Hou ik van motorrijden, kitesurfen, sportief bezig zijn, een drankje doen met vrienden, gekke dansjes en heerlijk los gaan op (indie) rock nummers en soul. Ons huis is net een jungle en ik praat graag tegen mijn planten. Want dat wat je aandacht geeft groeit.Wat zeggen klanten over Blouming floral art?

Wij hebben een hele fijne ervaring gehad met Malou! Malou heeft goed naar onze wensen geluisterd en dit mooi verwerkt in de bloemwerken. Communicatie verliep altijd soepel en snel. De bloemwerken waren prachtig en we hadden niet meer kunnen wensen. We kregen veel leuke reacties van onze gasten. De bloemen roken ook nog eens heerlijk!

M&D

Malou is heel vakkundig, creatief en is echt iemand die ik aan zou raden voor een bruiloft of evenement! Het contact met haar is altijd prettig, ze denkt mee en voelt goed aan welke stijl bij je past. De bloemen die ze voor onze bruiloft heeft verzorgd waren prachtig en maakten de locaties heel feestelijk. Malou is een topper!

N&P

Malou heeft het bloemwerk voor onze bruiloft prachtig en tot in de puntjes verzorgd!!
Ook dacht ze van te voren goed met ons mee. Op die manier kregen we een beeld van wat er allemaal mogelijk was/is.
Iemand die echt bevlogen is en houd van wat ze doet. Wij raden Blouming Floral Art zeker aan!!!

V&G

Zo zo zo tevreden met jou prachtige bloemstukken! Al onze gasten waren ook erg onder de indruk van al het moois wat jij heb gemaakt! Nogmaals bedankt!

T&P

Wauw, ontzettend genoten van alle bloemen op onze dag. Prachtige creaties en lekker royaal. Niet alleen ik heb er van genoten, maar ook alle gasten waren er erg enthousiast over! Absoluut de moeite waard voor de aankleding van een prachtige dag

L&R


About het team

Een vraag die ik vaak krijg: “Doe je alles zelf en maak jij al het bloemwerk?” Grotendeels werk ik zelf binnen mijn bedrijf. Zo zullen afspraken altijd via mij gaan, ook maak ik de offertes en doe ik de inkopen. Het bloemwerk maak ik zelf, maar niet altijd alleen. Afhankelijk van de grootte van de opdracht werk ik met een fijn team aan freelance bloemisten die jullie ook tegen kunnen komen op locatie. Mijn handige vriend Bas helpt me vaak, behalve met het bloemwerk maken. Dat blijft onze afdeling! 😉


Maatwerk frames, gemaakt door Bas

Naast dat Bas mijn vriend en rots in de branding is, is hij een echte Handy Man. Hij is werkzaam als ingenieur voor de voedselverwerkingsindustrie en klust graag aan zijn klassieke motorfiets. Hiernaast vindt hij het heerlijk om aan de slag te gaan voor Blouming floral art met backdrops, las klussen en frames. Ook hebben we een webshop voor bloemisten waar we samen items voor maken voor een duurzamere branche en goede ondergronden.

Op locatie kun je hem tegen komen voor de technische ondersteuning, hulp bij het uitladen en om alles op de juiste plek te zetten. Bas geniet van maatwerk opdrachten waarbij hij de frames mag maken. Hij zorgt ervoor dat alles technisch in orde is en ik los kan gaan met mijn creativiteit en de bloemen. Dus voor maatwerk frames, onze backdrops, zuilen en de technische kant van het verhaal ben je bij Bas aan het juiste adres!


Maar genoeg over mij en mijn bedrijf, ik vind het leuk om jou ook te leren kennen.

Zie ik je een keer in mijn bloematelier? Neem contact op of plan gelijk een afspraak in!

Met creatieve groet, Malou