Bruiloft met roze voorjaarsbloemen, stoere backdrops en chique tafelstyling13/03/2021

Ik ben gek op het voorjaar. De bloemen die dan weer gaan bloeien. Warme pastelkleuren in verschillende roze tinten met af en toe een stoere donkerdere uitschieter erbij. Dat was ook precies hoe ik de backdrops en tafelstyling voor deze voorjaarsbruiloft mocht maken: een combi van lief en stoer op een speelse en chique manier!

Fotoshoot met backdrop bloemen
Home » Bruiloft met roze voorjaarsbloemen, stoere backdrops en chique tafelstyling

Twee bruiloft backdrops met roze voorjaarsbloemen

Hier ging mijn bloemistenhart sneller van kloppen want ik mocht maar liefst twee bruiloft backdrops maken met roze voorjaarsbloemen en een accent kleur voor meer pit. Daarnaast ook nog een hele uitgebreide tafelstyling. Alles was met mooie roze voorjaarsbloemen in verschillende zachte kleuren gemaakt. De donkere bloemen geven het geheel een stoer tintje. Door de combinatie van nude en roze kleuren met de zwarte backdrop en details maken dit echt een chique voorjaarsbruiloft.

Bruiloft backdrops met roze voorjaarsbloemen

Voor deze bruiloft shoot heb ik zowel de bloemkunstwerken gemaakt als de backdrops meegenomen. Die trouwens ook zelf gemaakt zijn door mijn vriend Bas. Ideaal want zo kan ik alles bij elkaar laten passen. De bruiloft backdrops kregen roze voorjaarsbloemen. De zwarte poedercoating contrasteert mooi met de lichte nude kleur van de Fritillaria, een echt voorjaarsbloemetje. En in de witte Anemone zit een zwart hartje waardoor die weer bij de stoere chique backdrop past. Ik hou ervan als het complete plaatje klopt!

Chique diner styling: de hoogte in

Chique en stoer heb ik op de dinertafel samengebracht in een bloemstuk in een hoge vaas. Omdat het een ronde tafel is kan iedereen met elkaar praten. Door de hoogte in te gaan met bloemen in een smalle hoge vaas staat het bloemstuk nooit in de weg maar zie je ze wel altijd en vallen ze goed op in de ruimte. Voordat ik de bloemen had uitgekozen heb ik overlegd met de styliste die de tafelstyling deed om er samen voor te zorgen dat alle kleuren bij elkaar passen.

Bruiloft backdrops: zwart, stoer & chique met roze voorjaarsbloemen

Met heel veel bloemen een bloemkunstwerk maken is als bloemkunstenaar altijd een feestje. Op deze backdrop kon ik het voorjaarsgevoel van de bruiloft helemaal laten terugkomen door veel roze voorjaarsbloemen en bloemsemtakken te gebruiken. Bloemen in lichte kleuren, nude tinten en witte tulpen zijn de lieve tegenhanger van de stoere zwarte backdrop.

Chique en speels roze bruidsboeket met voorjaarsbloemen

Zacht, chique en wat stoerder. Dat mocht ik voor deze bruid maken en daar heb ik de bloemen bij gezocht. Een bruidsboeket met roze voorjaarsbloemen waarbij het kleurenpallet van wit overloopt naar nude en pasteltinten roze en als accent de opvallende scabiosa heeft. Wat bloesemtakken voor een speels gevoel en ten slotte een zacht zijde lint voor een extra chique afwerking.

Tafelstyling met kleine bloemvaasjes

In de ruimte waren alle tafels anders gestyled. Hier heb ik kleine vaasjes gebruikt met losse bloemen waar ook weer typische voorjaarsbloemen in terugkomen zoals de butterfly ranonkel. Een subtiele versiering van je tafel op een speelse manier zonder dat je hem helemaal vol zet.

Inspiratie nodig?

Deze bruiloft was een styled shoot waar ik graag aan mee wilde werken om zo aan bruidsparen te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Waarmee ik mijn twee nieuwe bruiloft backdrops jullie hier goed kan laten zien, mooi in combinatie met de roze voorjaarsbloemen. Met liefde deel ik de vele foto’s die ik heb ter inspiratie!


Bekijk Weddings voor meer informatie, neem contact op of plan een afspraak in om te ontdekken wat ik voor jullie bruiloft kan betekenen.


Samengewerkt met de volgende leveranciers:

Photography and organization: Yara Photography
Accessories and organization: Lovely Elisian
Weddingstyling and organization: Ami Bojang weddings
Dresses: Amber Abare met assistent Props and Backdrops
Model: Vicky Geno
Mua: Lily Ong
Venue: Kasteel de Vanenburg
Stationery and banner: By Moonrise Studio
Tableware and napkins: Representable
Cakedesign: Bakverhalen
Hat: Hoeden M/V
Dog Beau
Florist: That’s me, Malou! Lees meer over mij!