Een maatwerk backdrop als unieke bloemen decoratie op jullie bruiloft13/06/2022

Bij een maatwerk bloemenconcept gaan we graag een stap verder. Met deze foto's en video laat ik graag zien dat maatwerk ook echt op maat gemaakt is, zoals deze schuine lineaire backdrop. Een echte unieke eyecatcher en een mooie bloemen decoratie voor een persoonlijke bruiloft.

Home » Een maatwerk backdrop als unieke bloemen decoratie op jullie bruiloft

Een maatwerk backdrop als unieke bloemen eyecatcher op jullie bruiloft

Met deze shoot wilde ik laten zien dat echt alles mogelijk is. En dat maatwerk ook echt maatwerk is. Alle bloemen, de backdrop en andere decoratie worden allemaal afgestemd op jullie bruiloft. Voor elke opdracht kijk ik wat het beste bij jullie past, wat jullie wensen zijn en hoe we alles het beste kunnen laten aansluiten bij de locatie. Je wil dat alles elkaar versterkt en perfect passend is. En lucky me, is Bas inmiddels ook onderdeel van Blouming floral art. Bas is mijn vriend en maakt de backdrops, sokkels en maatwerk frames. Op deze manier kan ik echt losgaan met mijn creativiteit en een maatwerk concept. En zo maken wij Bas weer blij met een maatwerk klus waarin zijn vakmanschap weer kan worden ingezet. Meer weten over ons en maatwerk frames? Bekijk de about pagina!

Jullie bruiloft persoonlijk maken

Een van de belangrijkste dingen die naar mijn mening terug moet komen op jullie bruiloft, is jullie eigen persoonlijkheid. Een prachtige dag creëren waar jullie je thuis voelen en jullie gasten gelijk zien dat het helemaal past. Voor deze shoot was er geen bruidspaar aanwezig, dus heb ik de inspiratie ergens anders vandaan gehaald.

Bas (mijn vriend) en ik hebben 4 weken lang door Patagonië rondgereisd. Na deze fantastische reis gingen we aan de slag met de nieuwe backdrop. Een van de prachtige dingen van het land zijn de fantastische uitzichten, de mooiste zonsopkomst en zonsondergang en puntige bergen die samen een ware skyline vormden in het prachtige landschap. Een ander ding van de vakantie was de harde ‘Patagonian wind’. Een super sterke wind die door de bergen extra kracht had. De takken van de bomen staan hier vaak scheef, met de wind mee zodat ze niet afbreken.

De prachtige puntige skylines in combinatie met de bomen uit Patagonië werden de inspiratie van de backdrop. En hiernaast wilden we ook dat het net even anders werd dan anders. Bas werkte met contragewicht zodat de backdrop net lijkt te zweven. Ook staan de schuine lijnen niet parallel aan elkaar zodat het zorgt voor extra diepte en een unieke vorm.

Opvallende bloemen voor de backdrop en decoratie voor jullie bruiloft

Naast de vorm van de backdrop kan je ook met de bloemen zelf een statement neerzetten. Kleuren, vormen, materialen en contrast zijn hierbij belangrijk. Voor deze backdrop koos ik voor diverse texturen, van fijne Judaspenning tot grote Hortenia’s. Vanwege de vorm van de backdrop heb ik gebruik gemaakt van hangende Jasmijn en Lathyrus ranken, die trouwens ook beide erg lekker ruiken. Voor een goed contrast in kleur heb ik gekozen voor donkerrood van bijvoorbeeld de Dahlia met wit en lila als contrasterende kleuren. En tot slot is alles geschikt in grotere groepen, wat zorgt voor rust en een modern geheel.


Bekijk Weddings voor meer informatie, neem contact op of plan een afspraak in om te ontdekken wat ik voor jullie bruiloft kan betekenen.


Fotograaf: Looseflorals Photography
Vakantie foto’s zijn eigen foto’s
Videograaf: Jippey media