Weddings

“Ik maak het liefst echte kunstwerkjes die verrassen. Zodat je blijft kijken en elke keer weer iets nieuws ontdekt.” Malou.

BRUILOFT BLOEMEN OP LOCATIE

Maak jullie bruiloft vrolijk, intiem en feestelijk met bloemen en tover jullie trouwlocatie om tot een plek waar jullie je thuis voelen. Want dat is wat bloemkunstwerken doen. Een ruimte wordt levendig en warm. Jouw ogen gaan twinkelen als je je bruidsboeket vasthoudt, bloemen in je haar laten je bijzonder voelen. En een corsage geeft het trouwpak een nog feestelijker tintje.

Met bloemen kan ik alles maken voor jullie trouwdag. Denk bijvoorbeeld aan een mooie backdrop, een eyecatcher stuk en stoelversiering bij de ceremonie, een vrolijk welkomstbord bij de ingang, bloemwerk op de dinertafel en bloemen op de taart. Ik zorg ervoor dat het totaalplaatje klopt.
Willen jullie iets anders? Leuk! Als bloemkunstenaar ben ik gek op ‘speciaaltjes’ en heb ik alles in huis om een bloemkunstwerk op maat te maken.


MIJN BLOEMEN STIJL

Bloemen zijn zo mooi van zichzelf. Die pure schoonheid wil ik op een verfijnde manier laten zien. Daarom werk ik graag met diepte, contrast en kleuren. Door elke bloem een plekje te geven die bij haar past terwijl alle bloemen samen elkaar versterken.

Natuurlijk – Speels – Vrolijk – Verfijnd – Creatief – Puur


BRUILOFT REVIEW

Wauw, wauw, wauw, wat maakt Malou prachtige boeketten. Wij trouwden op 2 oktober en Malou verzorgde het bruidsboeket, corsage en de bloemen op locatie. Alles was op elkaar afgestemd. Van tevoren bespraken we onze wensen met Malou, van bloemen tot kleuren. Aan de hand daarvan maakt ze een sfeerbeeld, die je eventueel nog kan aanpassen. De hele tijd onderhoudt Malou persoonlijk contact, en je kan al je wensen doorgeven. Op de ochtend van de bruiloft brengt ze het boeket en de corsage bij je langs. En wat waren ze mooi! Ik heb het boeket op bijna alle foto’s meegenomen, zodat-ie zoveel mogelijk werd vastgelegd.

P&A

Wij zijn lievelingsleverancier van Girls of Honour. Hiernaast kun je ook reviews bekijken op Google en The Perfect Wedding.

Kleurrijke bruiloft bloemen auto

MIJN WERKWIJZE

Ik vind het leuk om met jullie om de tafel te zitten en samen ideeën vorm te geven op basis van eerlijk advies. Het plaatje maken bij het gevoel en de sfeer die jullie in gedachten hebben. Dat doe ik bij mij in mijn bloematelier in Woerden.

Daarna ga ik aan de slag om een sfeerbeeld en de offerte te maken. Zodat het beeld voor jullie duidelijk wordt en we op één lijn zitten. Natuurlijk mogen jullie je feedback geven want voor mij is het belangrijk dat het bij jullie droomdag past. 

Is dit wat jullie willen? Dan ga ik voor jullie aan de slag om ervoor te zorgen dat de bloemen op z’n mooist zijn op jullie trouwdag. 

Op de dag zelf plaats ik de bloemkunstwerken op jullie locatie en zorg ik ervoor dat alles tot in de puntjes klopt. Is dat in het buitenland? Geen probleem, de bloemen en ik reizen met liefde mee.


DUURZAME BRUILOFT BLOEMEN

Ik heb een duurzame werkwijze. Zo maak ik altijd gebruik van pure bloemen die niet geverfd of gebleekt zijn. De bloemstukken maak ik met de biologisch afbreekbare variant van steekschuim of nog beter kies ik graag voor bloemen in een vaas of op een ondergrond van gaas zodat die hergebruikt kan worden. Daarnaast kunnen we voor jullie bruiloft samen kiezen voor verschillende opties voor duurzame bloemen.

Wil je meer informatie over duurzaamheid? Neem contact op of bekijk de pagina duurzaam.


BRUILOFT BROCHURE EN PRIJSINDICATIE BLOEMEN

Voor de bruiloft bloemen heb ik een brochure gemaakt met extra informatie over mij, de bloemstyling op jullie trouwdag, ervaringen en mijn werkwijze. Inclusief handige tips om je voor te bereiden op onze afspraak. Ook vind je er uitgebreide prijsindicaties zodat jullie een globale schatting krijgen van de prijzen die ik reken.

Om een totaalbeleving te kunnen creëren en maatwerk te leveren is het vanaf €950 euro mogelijk om mij te boeken voor jullie grote dag.


CONTACT

Laat je verder inspireren in de Gallery of neem contact op en vraag vrijblijvend de brochure voor Weddings aan. Met meer inspiratie, informatie en prijsindicaties.