Weddings

Een maatwerk bloem concept dat echt bij jullie past en jullie het vertrouwen geeft om zorgeloos te genieten van jullie grote dag.

Werkwijze & afspraak maken

Bruiloft bloemen

  • Eigentijdse creatie
  • Persoonlijk maatwerk
  • Speelse bloemkunstwerken

Lees op deze pagina meer!

Werkwijze

Als de beschikbaarheid voor jullie trouwdatum gecheckt is, plannen we een afspraak in. Daarin bespreken we alles voor jullie moderne sprookje en leggen we de boeking definitief vast.

Minimale besteding

Een volledig op maat gemaakt bloemen concept lever ik vanaf €1750.

Verloofd en net begonnen met de zoektocht naar jullie bruiloft bloemen?

Doe mee met ‘het bloemen begin’ en leer hoe je bloemen combineert met jullie outfit, waar je aan moet denken voor jullie locatie en hoe je ervoor zorgt dat de bloemen echt bij jullie passen!

De volledige opbrengst gaat naar Stichting Vluchteling.


BRUILOFT BLOEMEN OP LOCATIE

Maak jullie bruiloft vrolijk, intiem en feestelijk met bloemen en tover jullie trouwlocatie om tot een modern sprookje waar jullie je thuis voelen. Want dat is wat bloemkunstwerken doen. Een ruimte wordt levendig en warm. Jouw ogen gaan twinkelen als je je bruidsboeket vasthoudt. De backdrop is een unieke eyecatcher die bij jullie past en de bruidegomcorsage geeft het trouwpak een nog feestelijker tintje.

Geen stijve bloemen, maar een eigentijdse creatie die bij jullie past. Met persoonlijk maatwerk maak ik speelse bloemkunstwerken en tover ik jullie trouwlocatie om tot een modern sprookje!

Malou

Met bloemen kan ik alles maken voor jullie trouwdag. Denk bijvoorbeeld aan een mooie backdrop, eilandjes in het gangpad of een complete bloementuin bij de ceremonie. Een eyecatcher bij de ingang en bloemwerk op de dinertafels. Ik zorg ervoor dat alles perfect bij jullie past en het totaalplaatje klopt.

Willen jullie iets anders? Leuk! Als bloemkunstenaar ben ik gek op ‘speciaaltjes’ en heb ik alles in huis om een bloemkunstwerk op maat te maken.


MIJN BLOEMEN STIJL

Geen stijve bloemen, maar een eigentijdse creatie die bij jullie past. Met mijn bloemkunstwerken wil ik de pure schoonheid van bloemen laten zien. Want bloemen zijn zo mooi van zichzelf dat ze geen poespas nodig hebben. Ik werk graag met diepte, contrast en kleuren. Door elke bloem een plekje te geven die bij haar past terwijl alle bloemen samen elkaar versterken. Ik wil een glimlach op je gezicht toveren als je de ruimte binnenkomt. En gelijk voelen dat dit bij jullie past!

Natuurlijk – Speels – Eigentijds – Verfijnd – Puur


BRUILOFT REVIEW

Wauw, ontzettend genoten van alle bloemen op onze dag. Prachtige creaties en lekker royaal. Niet alleen ik heb er van genoten, maar ook alle gasten waren er erg enthousiast over! Absoluut de moeite waard voor de aankleding van een prachtige dag.

L&R

Malou verzorgde de bloemen voor onze bruiloft en heeft onze verwachtingen totaal overtroffen. De bloemen waren perfect afgestemd op onze smaak en stijl. Alle bloemen maakte alle ruimtes zoveel keer mooier en stralender, we kunnen het iedereen aanraden. Vooral de bloemen boog was zo mooi…

M&M

…Alle communicatie verliep super vlot en Malou helpt je met al je vragen en geen wens is te gek. Van rozenblaadjes regelen tot extra mandjes en zelfs achteraf alles weer opruimen. We hadden ons geen betere bloemen leverancier voor onze bruiloft kunnen wensen!

M&M

Malou was always really nice and sweet. She managed to get all the flowers we wanted and all her work was perfect! She’s definitely the go-to person if you want a beautiful wedding bouquet!

J&T

…Malou is zo vakkundig en maakt de mooiste creaties. Niks is te gek, extra werk kan er ook last minute bij en over alles wordt super duidelijk gecommuniceerd. Ze heeft een ontzettend leuke werkplaats waar we alles voor onze bruiloft duidelijk hebben doorgelopen…

L&S

Wij zijn lievelingsleverancier van Girls of Honour. Hiernaast kun je ook reviews bekijken op Google en The Perfect Wedding.


MIJN WERKWIJZE

Ik vind het leuk om met jullie om de tafel te zitten en samen ideeën vorm te geven op basis van eerlijk advies. Het plaatje maken bij het gevoel en de sfeer die jullie in gedachten hebben. Dat doe ik bij mij in mijn bloematelier in Woerden of online via videobellen.

Daarna bespreken we alle details met de daarbij horende prijzen. Zodat het plaatje voor jullie duidelijk wordt en we op één lijn zitten. Natuurlijk mogen jullie je feedback geven want voor mij is het belangrijk dat het bij jullie droomdag past. 

Is dit wat jullie willen? Dan kunnen jullie akkoord geven en werk ik jullie concept uitgebreid uit wat jullie ontvangen in de mail. We houden vooraf nog contact. En daarna ga ik voor jullie aan de slag met de inkoop van de mooiste kwaliteit bloemen. Ik zorg ervoor dat de bloemen op hun mooist zijn op jullie trouwdag en volledig bloeien.

Op de dag zelf plaats ik de bloemkunstwerken op jullie locatie en zorg ik ervoor dat alles tot in de puntjes klopt en helemaal aansluit bij jullie wensen. Is dat in het buitenland? Geen probleem, de bloemen en ik reizen met liefde mee.


DUURZAME BRUILOFT BLOEMEN

Ik heb een duurzame werkwijze. Zo maak ik altijd gebruik van pure bloemen die niet geverfd of gebleekt zijn. De bloemstukken maak ik met de biologisch afbreekbare variant van steekschuim of nog beter kies ik graag voor bloemen in herbruikbare ondergrond. Daarnaast kunnen we voor jullie bruiloft samen kiezen voor verschillende opties voor duurzame bloemen.

Wil je meer informatie over duurzaamheid? Neem contact op of bekijk de pagina over duurzaamheid.

Bruiloft bloemen
Bloemstyling bloemen bruiloft buiten
Backdrop origineel speels natuurlijk
Fotoshoot met backdrop bloemen
Bloemen bruiloft ceremonie bank chique speels
Evenement strand bloemen
Flowercrown van droogbloemen
Bruiloft bloemen watertoren Utrecht
Luxe ceremonie bruiloft bloemen
Bloemstyling bloemen bruiloft buiten
Backdrop origineel speels natuurlijk
Fotoshoot met backdrop bloemen
Bloemen bruiloft ceremonie bank
Bruiloft bloemen watertoren Utrecht
previous arrow
next arrow

MINIMALE BESTEDING BLOEMEN

Om een totaalbeleving te kunnen creëren en maatwerk te leveren is het vanaf €1750 euro mogelijk om mij te boeken voor jullie grote dag.