Weddings

Maatwerk bloem concepten om van jullie trouwlocatie een modern sprookje te maken

Jullie liefdesverhaal vertellen met een écht persoonlijk maatwerk bloemen concept voor jullie bruiloft.

Werkwijze & afspraak maken

Bruiloft bloemen

 • Bloemwerk dat écht bij jullie past
 • Een uniek en maatwerk bloemen concept
 • Met bloemwerk jullie verhaal vertellen

Lees op deze pagina meer!

Werkwijze

Tijdens onze afspraak bespreken we alles voor jullie maatwerk bloemen concept!

Hierna starten de voorbereidingen en op jullie trouwdag zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

Minimale investering

Een volledig op maat gemaakt bloemen concept is mogelijk vanaf €1950,- exclusief reiskosten en arbeid op locatie.

Gratis checklist

Verloofd en ga je graag goed voorbereid op bloemen avontuur? Download dan de gratis bloemen checklist via deze link.


Bruiloft bloemen buitenland
Buitenland bruiloft met bloemen
Evenement strand bloemen
Ceremonie aankleding Salentein
Backdrop origineel speels natuurlijk
Evenement strand bloemen
Backdrop bloemen metaal kathedraal
Fotoshoot met backdrop bloemen
Backdrop bloemen ceremonie
Bruiloft bloemen aankleding chique
Kleurrijke bruiloft bloemen met tradities
Bruiloft bloemen buitenland
Buitenland bruiloft met bloemen
Ceremonie aankleding Salentein
Backdrop origineel speels natuurlijk
Backdrop bloemen metaal kathedraal
Fotoshoot met backdrop bloemen
Slide
Maatwerk bruiloft bloemen
Backdrop bloemen ceremonie
Bruiloft bloemen aankleding chique
Kleurrijke bruiloft bloemen met tradities
previous arrow
next arrow

MAATWERK BLOEMEN CONCEPT OP JULLIE BRUILOFT

Jullie gaan trouwen en zoeken een eigentijdse creatie die écht bij jullie past. Iets unieks wat jullie locatie en dag persoonlijk maakt. Waar jullie je thuis bij voelen en jullie gasten zien dat het echt bij jullie past.

Met een maatwerk bloemen concept vertellen we jullie verhaal. We gaan aan de slag voor jullie waarbij we aan alles denken. Jullie outfits, de locatie, de kleuren en geuren. Ook jullie tradities, favoriete kleuren en bloemen en kenmerkende eigenschappen kunnen terug komen in het bloemwerk. We gaan graag een stap verder en hebben alles in huis om echt iets unieks te creëren met op maat gemaakte frames en ondergronden.

Fotografie door Yara Brouwer


Waarom maatwerk?

 • Als je wilt dat het bloemwerk écht bij jullie, jullie outfits en thema past.
 • Zodat het bloemwerk perfect aansluit op jullie trouwlocatie. 
 • Als jullie een uniek concept willen en geen standaard pakket wat ook het bruidspaar van volgende week zou kunnen kiezen voor hun bruiloft.
 • Zodat jullie de aankleding echt persoonlijk kunnen maken waarbij we jullie verhaal vertellen.
 • Zoals jullie en jullie liefdesverhaal uniek zijn, zo uniek hoort ook jullie bloemstyling te zijn.
 • En met de mogelijkheid voor een maatwerk backdrop of ondergrond hebben we geen beperkingen in onze creativiteit.

Wianda Bongen photography


BRUILOFT REVIEWS

Wauw, ontzettend genoten van alle bloemen op onze dag. Prachtige creaties en lekker royaal. Niet alleen ik heb er van genoten, maar ook alle gasten waren er erg enthousiast over! Absoluut de moeite waard voor de aankleding van een prachtige dag.

L&R

Malou verzorgde de bloemen voor onze bruiloft en heeft onze verwachtingen totaal overtroffen. De bloemen waren perfect afgestemd op onze smaak en stijl. Alle bloemen maakte alle ruimtes zoveel keer mooier en stralender, we kunnen het iedereen aanraden. Vooral de bloemen boog was zo mooi…

M&M

…Alle communicatie verliep super vlot en Malou helpt je met al je vragen en geen wens is te gek. Van rozenblaadjes regelen tot extra mandjes en zelfs achteraf alles weer opruimen. We hadden ons geen betere bloemen leverancier voor onze bruiloft kunnen wensen!

M&M

Malou was always really nice and sweet. She managed to get all the flowers we wanted and all her work was perfect! She’s definitely the go-to person if you want a beautiful wedding bouquet!

J&T

…Malou is zo vakkundig en maakt de mooiste creaties. Niks is te gek, extra werk kan er ook last minute bij en over alles wordt super duidelijk gecommuniceerd. Ze heeft een ontzettend leuke werkplaats waar we alles voor onze bruiloft duidelijk hebben doorgelopen…

L&S


Lees meer reviews via Google. Ook zijn wij lievelingsleverancier van Girls of Honour en zijn we te vinden in hun magazine’s. Nog niet in huis? Bestel via deze link.

Fotografie Bloem&Blad/Rein Janssen


BRUILOFT BLOEMEN EN STYLING OP LOCATIE 

We toveren de locatie om tot jullie moderne sprookje. Jouw bruidsboeket zorgt ervoor dat je ogen gaan twinkelen en de bloemen laten we perfect aansluiten bij jullie outfits. De backdrop is een unieke eyecatcher waar jullie stijl goed in terug komt. Hierbij kun je denken aan een bloemen boog of bloemwerk op een uniek frame. Ook kun je hierbij denken aan een bloementuin of een complete bloemen muur. Alles is mogelijk!

De rest van de locatie wordt verder aangekleed met wat jullie thema versterkt en de sfeer verhoogt. Denk bijvoorbeeld aan eilandjes in het gangpad of een complete bloementuin bij de ceremonie. Een eyecatcher bij de ingang en bloemwerk op de dinertafels. Naast de bloemstyling is het mogelijk om extra styling items te kiezen en ik verwijs jullie ook graag door naar fijne stylisten waar ik mee samenwerk. Ik zorg ervoor dat alles perfect bij jullie past en het totaalplaatje klopt.

Willen jullie iets anders? Leuk! We hebben alles in huis voor unieke concepten en gaan graag aan de slag met maatwerk frames.

Als jullie gasten het bloemwerk zien dan valt het direct op dat het echt bij jullie past!

Yara Photography


MIJN WERKWIJZE

Tijdens onze eerste vrijblijvende afspraak zitten we met elkaar om de tafel om jullie ideeën vorm te geven. We denken jullie bloemen concept volledig uit met de daarbij horende prijzen. Natuurlijk mogen jullie je feedback geven want voor mij is het belangrijk dat het perfect bij jullie droom bruiloft past!

Na akkoord werk ik jullie bloemen concept uitgebreid uit. We houden vooraf contact en komen nog een keer samen voor het detailgesprek. Daarna ga ik voor jullie aan de slag met de inkoop van de mooiste kwaliteit bloemen. Van echte seizoensbloemen tot geurende bloemen voor een extra beleving. Een combinatie van bloemen met diverse vormen, contrasten en kleur tinten. Ik zorg ervoor dat de bloemen op het juiste moment stralen en op hun mooist zijn op jullie grote dag!

In de week vooraf bereid ik alles voor en krijgt het bloemen concept steeds meer vorm. Op de dag zelf komt alles samen en gaan we aan de slag met de volledige bloem styling op jullie locatie. Willen jullie graag extra hulp en service gedurende de dag? Ook dat is mogelijk!

Als alles perfect is aangekleed en helemaal bij jullie past, dan vertrekken wij met een voldaan gevoel terug naar het atelier. Wij hebben altijd contact met jullie locatie en zorgen ervoor dat alle spullen in de avond of volgende dag weer netjes worden opgeruimd.

Maak een afspraak om te ontdekken wat ik voor jullie kan betekenen!

Mandy Brander Photography


Publicaties

Ga naar publicaties

Kim Captein Photografie voor de collectie shoot van Made With Love Bridal


Trouwen jullie in het buitenland?

Vieren jullie de liefde in het buitenland met een avontuurlijke destination wedding? Leuk! De bloemen en ik reizen met liefde mee! Voor locaties binnen Europa en waar je binnen een dag naartoe kan rijden doen we met eigen vervoer. Denk hierbij aan België, Frankrijk, Scandinavië, noord Italië etc. Ook als jullie verder weg trouwen dan is dat geen probleem! Dan nemen we de bloemen voor jullie mee op transport. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

By Mirte Photography


DUURZAME BRUILOFT BLOEMEN

Ik heb een duurzame werkwijze. Zo maak ik altijd gebruik van pure bloemen die niet geverfd of gebleekt zijn en is al het bloemwerk foam free. Daarnaast kunnen we voor jullie bruiloft samen kiezen voor verschillende duurzame opties.

Wil je meer weten? Neem contact op of bekijk de pagina over duurzaamheid.

Mandy Brander Photography


MINIMALE INVESTERING BRUILOFT BLOEMEN

Om een totaalbeleving te kunnen creëren en maatwerk te leveren is het vanaf €1950,- mogelijk om een bloemen concept te maken voor jullie bruiloft. Prijzen zijn inclusief btw en exclusief reiskosten en arbeid op locatie. De prijzen en kosten worden ook uitgebreid uitgelegd tijdens het eerste vrijblijvende gesprek.

Video door Omana Studio, omslag foto door Yara Photography


Zullen we aan de slag gaan met jullie verhaal?

Studio Kijk fotografie

Verloofd? Download de gratis bloemen checklist!

 • Ga goed voorbereid op bloemen avontuur
 • Overzichtelijk per tijdsblok ingedeeld
 • Makkelijk toepasbaar
×