Natuurlijke bruiloft backdrop vol bloemen in nude tinten20/06/2021

Is een backdrop vol bloemen alleen voor een bruiloft? Nee hoor! Voor de zwangere Marit werd ik gevraagd om een natuurlijke backdrop te maken met bloemen in nude tinten voor haar zwangerschapsshoot. Of ik dat wilde doen? Ja! Ik heb al mijn creativiteit hierop losgelaten om een natuurlijke, speelse en lieve setting te creëren met warme, zachte nude, zand en roze kleurtinten.

Backdrop origineel speels natuurlijk
Home » Natuurlijke bruiloft backdrop vol bloemen in nude tinten

Een bloemen backdrop voor een bruiloft of foto shoot

Een bloemen backdrop maak ik met liefde voor jouw bruiloft. Soms word ik ook voor andere momenten gevraagd. Zoals voor deze zwangerschapsshoot voor Marit. In de natuur foto’s maken mét bloemstyling erbij. Dat werd deze unieke backdrop in nude tinten met zandkleur en zachte en warme roze tinten. En ik mocht heel veel bloemen gebruiken!

Zand en zachtroze bloemen met fijne grassen

De backdrop is asymetrisch en heel rijk gevuld met grote bloemen zoals pioenrozen en luxe rozen, ook vaak gebruikt voor bruiloften omdat ze zo lekker ruiken en mooi open gaan. Voor meer diepte en verfijning heb ik gekozen voor verschillende fijne grassen. Bij de bloemen voor een bruiloft backdrop doe ik ook omdat ze vaak voor wat beweging zorgen doordat ze meewaaien in de wind. Ook op foto’s zorgen de grassen voor beweging en een speels resultaat. Het maakt niet alleen de backdrop speels, het maakt ook je foto’s wat losser.

Speels en warme backdrop vol bloemen voor jouw shoot of bruiloft

Fotoshoots kunnen wat lastig zijn omdat je niet gewend bent om op de foto te gaan. Daarom is dit leuke stel tijdens de shoot gaan picknicken. Door de vele bloemen op de backdrop is het een hele romantische setting. Het licht van de zonsondergang maakt de bloemen in nude tinten nog wat warmer. De backdrop is ook ideaal als je bijvoorbeeld een aanzoek wilt doen en daarna gaat trouwen.

Foto’s in nude en zachtroze tinten

Samen met de styliste zorg ik er altijd voor dat de kleuren van de bloemen, in dit geval de nude en zacht roze tinten goed passen bij de de rest. Want dat komt het mooiste uit op foto’s. Ook kun je kiezen voor bloemen in je haar zoals dit haarstuk van Marit waarbij ik dezelfde bloemen en kleuren heb gebruikt als in de backdrop. Ook neem ik altijd wat losse bloemen mee die je speels vast kunt houden of zoals op de foto hieronder op je jurk kunt neerleggen voor wat kleurcontrast. Zo kun je op een originele en hele warme manier je zwangerschap vastleggen.

Bloemen backdrop voor natuurlijke fotoshoots en jouw bruiloft

Wil jij ook een fotoshoot doen met deze gave backdrop vol bloemen in nude kleuren? Dat kan! Ik maak hem helemaal op maat met bloemen en kleuren die bij jou (en het seizoen) passen. Denk bijvoorbeeld aan een zwangerschapsshoot, koppel shoot, een aanzoek, een familie fotoshoot of als je gewoon hele gave foto’s van jezelf wilt. En natuurlijk is deze backdrop vol bloemen ook ideaal voor je bruiloft!


Bekijk Weddings voor meer informatie, neem contact op of plan een afspraak in om te ontdekken wat ik voor jullie bruiloft kan betekenen.


Samengewerkt met de volgende leveranciers:

Fotografie: Eline Nijburg Photography
Organisatie: Chloe Chruch Events
Styling: Dames van de styling
Muah: Osima bridal studio
Koppel: Marit en Glenn
Florist: That’s me, Malou! Lees meer over mij!