Koppel fotoshoot van Ferri en Noëlle op het strand met bloemen27/05/2020

Voor de fotoshoot van Ferri en Noëlle hebben we bloemen toegevoegd op het strand. Het bloemwerk werd een waar decor. Dit in combinatie met de mooie zonsondergang was het een warme, romantische en unieke setting voor dit koppel!

Evenement met bloemen
Home » Koppel fotoshoot van Ferri en Noëlle op het strand met bloemen

Een koppel fotoshoot, met bloemen op het strand

Voor de koppel fotoshoot van Ferri en Noëlle zijn we aan de slag gegaan op het strand, ik met bloemen en Yara met haar camera. Een koppel fotoshoot is een mooi moment om herinneringen te maken. Dit kun je doen als verloofd stel, ter voorbereiding van jullie bruiloft. Of zoals dit stel, om de liefde tussen elkaar vast te leggen. De shoot vond plaats op het strand. Voor een uniek en gaaf resultaat heb ik bloemen toegevoegd.

Warm, romantisch en exotisch

De bloemen die ik gebruikte op het strand moesten goed passen bij het koppel en goed tot hun recht komen tijdens de fotoshoot. We kozen voor warme kleuren die goed aansluiten bij de zonsondergang op het strand. Ook passen de warme kleuren goed bij de romantische gelegenheid van een koppel fotoshoot. Om het bloemwerk een unieke twist te geven kozen we voor exotische bloemen zoals Heliconia’s, Anthuriums en grote gedroogde bladeren. Net echt een tropisch paradijs, toch?

Verschillende settings

Bij een koppel fotoshoot is het gebruikelijk om van outfit te wisselen. Ook voor het bloemwerk op het strand kozen we voor verschillende settings. Aan het eind van de middag zijn er eerst foto’s gemaakt in de duinen. Hierbij wilde ik dat het een natuurlijke vibe had. We kozen voor een subtiele aankleding met een mix van diverse grassen en pluimen. Het is geschikt alsof het in de natuur thuis hoort. Een subtiele toevoeging van de mooie natuurlijke omgeving.

Extra bloemen voor de fotoshoot

Als extraatje maakte ik twee boeketten, passend bij beide settings. Een fijne toevoeging om mee te poseren en een leuke manier om het bloemwerk terug te laten komen.


Bekijk Events voor meer informatie of neem Contact op voor vragen en om te ontdekken wat ik voor jullie bruiloft kan betekenen.


Fotograaf: Yara Photography