Events

Een eigentijds bloem concept voor jullie feest of evenement. Ik heb alles in huis voor echt maatwerk vanuit mijn bloematelier én op locatie.

Bloemen op jouw evenement of feest

Organiseer jij een evenement voor jouw bedrijf, een groot verjaardagsfeest of heb je iets anders te vieren en wil je dit vrolijk en feestelijk aankleden met bloemen? Met bloemkunstwerken tover je een ruimte om tot een levendige, warme en feestelijke plek. Bloemen versterken de sfeer en het thema dat je uit wilt stralen.

Daarbij zijn bloemen dé manier om op een natuurlijke manier vrolijkheid uit te stralen. Door ze speels en kleurrijk samen te brengen, komt een stukje natuur van buiten naar binnen. Dit geeft bijvoorbeeld een industriële ruimte een intieme sfeer. 

Ik kan alles maken met bloemen en ben gek op ‘speciaaltjes’. Als bloemkunstenaar heb ik alles in huis om bloemkunstwerken op maat te maken in mijn bloematelier én op locatie. 


Mijn bloemen stijl

Op een verfijnde manier wil ik de pure schoonheid van bloemen laten zien. Bloemen zijn kunstwerkjes op zich. Door met kleuren, diepte en contrast te werken creëer ik bloemkunstwerken waarin bloemen elkaar versterken. Waar je naar blijft kijken waardoor je elke keer weer iets nieuws te ontdekken. 

Natuurlijk – Speels – Eigentijds – Verfijnd – Puur


Mijn werkwijze

Jij hebt een bepaalde sfeer in gedachten die je neer wilt zetten voor je evenement of feest. Ik vind het leuk om samen om te tafel te gaan zitten om jouw idee vorm te geven op basis van eerlijk advies. Dan het plaatje maken bij wat jij in je hoofd hebt in combinatie met mijn ideeën wat mogelijk is. Dat doe ik in mijn bloematelier in Woerden.

Is dit wat jullie willen? Dan kunnen jullie akkoord geven en werk ik jullie concept uitgebreid uit wat jullie later ontvangen in de mail. We houden vooraf nog een keer contact. En daarna ga ik voor jullie aan de slag met de inkoop van de mooiste kwaliteit bloemen. Ik zorg ervoor dat de bloemen op hun mooist zijn en volledig bloeien op jullie evenement of feest.

Op de dag zelf plaats ik de bloemkunstwerken op de locatie en zorg ik ervoor dat alles tot in de puntjes klopt en helemaal aansluit bij jullie event. Vind jouw evenement plaats in het buitenland? Mijn bloemenkunstwerken en ik reizen graag mee om ook daar de locatie vrolijk en feestelijk aan te kleden.


DUURZAME EVENEMENT BLOEMEN

Ik heb een duurzame werkwijze. Zo maak ik altijd gebruik van pure bloemen die niet geverfd of gebleekt zijn. De bloemstukken maak ik met de biologisch afbreekbare variant van steekschuim of nog beter kies ik graag voor bloemen in een vaas of op een ondergrond van gaas zodat die hergebruikt kan worden. Daarnaast kunnen we voor jullie evenement samen kiezen voor verschillende opties voor duurzame bloemen. 

Wil je meer informatie over duurzaamheid? Neem contact op of bekijk de pagina duurzaam. 

Bloemen puur speels uniek

BLIJVENDE AANKLEDING

Ben je op zoek naar blijvende aankleding? Bijvoorbeeld om jouw werkplek of bedrijf op te vrolijken? Dan zijn misschien droogbloemen een goede optie. Hierbij kan je denken aan droogboeketten, leuke items of een flowercloud zoals op onderstaande foto. Bekijk de webshop voor een impressie van de droogboeketten en items. Flowerclouds zijn maatwerk, ik help je graag met passend advies!


Contact

Laat je verder inspireren in de Gallery of neem contact op voor meer informatie!