Chique bloemen aankleding op deze sfeervolle zomer bruiloft18/06/2022

Voor deze sfeervolle bruiloft mochten we aan de slag met een chique bloemen aankleding. Oud roze en nude in combinatie met donkere paars en bordeaux tinten. De backdrop en de bloemen bij het diner en entree zorgden in combinatie met de mooie styling voor een chique en persoonlijke uitstraling. Een prachtige dag dat door de warmte een extra mediterraanse sfeer kreeg.

Bruiloft bloemen aankleding chique
Home » Chique bloemen aankleding op deze sfeervolle zomer bruiloft

Oud roze, nude, donker paars en bordeaux

Voor deze bruiloft kozen we voor een chique kleuren combinatie voor de bloemen aankleding. Met lichte tinten zoals oud roze en nude, in combinatie met donkere kleuren zoals donker paars, bordeaux met een grijzig blauw accent. Samen een chique combinatie met een mooie kleur overloop en contrast. Hiernaast was deze kleuren combinatie op meerdere momenten terug te zien en hadden de gasten dit ook als kleuren thema mee gekregen voor hun outfit. Een echt sfeervol totaal plaatje!

Bloemen welkom

Wanneer de gasten arriveerden op de trouwlocatie werden ze gelijk sfeervol verwelkomd bij de entree. Samen met het welkomstbord zorgden de bloemen voor een goede start van de dag. Hiernaast is Slot Doddendael een locatie met veel mogelijkheden op verschillende plekken. Het bruidspaar en de gasten liepen gedurende de dag meerdere keren langs deze bloemen waardoor ze er volop van konden genieten!

Chique bloemen aankleding op deze sfeervolle, ontspannen en chique bruiloft

Op deze mooie dag stond de liefde tussen het bruidspaar en hun mooie gezin centraal. Het was dan ook belangrijk dat het een ontspannen en sfeervolle dag werd waar iedereen volop van kon genieten. En dan wel met een chique aankleding door de styling van Myrthe Regelt Het en onze bloemstyling. Chique, ontspannen en sfeervol. Een mooie combinatie die goed terug te zien was tijdens de bruiloft en al begon met deze goed verzorgde lunch. Voor de lunch heb ik deze bloemen eilandjes gemaakt die je later terug ziet bij het diner.

Bruiloft ceremonie met bloemen eyecatcher als backdrop

Bij de ceremonie heb ik samen in overleg met het bruidspaar en de stylist een bloemen eyecatcher gemaakt als backdrop. Het werd een halve bloemen boog die als opzichzelfstaande eyecatcher naast het trouwbankje werd geplaatst. Door de ronde vorm werd het organischer en ging de aandacht naar het bruidspaar tijdens de ceremonie. Dit in combinatie met de hangende doeken en de verdere styling was het plaatje compleet!

Bloemen eilandjes voor het diner

De bloemen eilandjes die aan het begin van de dag werden verdeeld bij de ceremonie en de lunch kwamen in de avond allemaal weer samen voor de aankleding van het diner. Een prachtige setting met life muziek, heerlijk eten, mooie styling en bijpassende bloemen. Deze mooie locatie kreeg in combinatie met het warme zomerse weer een mediterraanse sfeer. Zeker als je deze foto’s bekijkt, genieten jullie even mee?

Backdrop en bloemen aankleding hergebruiken op je chique bruiloft

Later op de dag werd deze prachtige taart gebracht. Ook hier is weer een sfeervolle setting gemaakt waarbij de backdrop als achtergrond diende van deze mooie en vast ook heerlijke taart! Niet alleen de backdrop en eilandjes werden hergebruikt, ook de bloemen van de entree werden nog een keer ingezet bij de borrel. En als afsluiter van de dag was er vuurwerk! Zo te zien was het een prachtige dag waarbij aan alles was gedacht!

Tip: het hergebruiken van bloemen op jullie bruiloft is een goed idee. Bij deze chique bruiloft heeft de stylist het verplaatsen van de bloemen aankleding geregeld. Ook wij kunnen dit voor jullie doen en sommige locaties staan er ook voor open. Let er in elk geval op dat het op een professionele manier gebeurd zodat jullie er zelf geen last van hebben en alleen maar volop kunnen genieten!


Bekijk Weddings voor meer informatie, neem contact op of plan een afspraak in om te ontdekken wat ik voor jullie bruiloft kan betekenen.


Fotograaf: Wianda Bongen Photography
Styling en planning: Myrthe Regelt Het
Locatie: Slot Doddendael
Taart: Garden of Sweets