Trouwen in kleur; color pop op de cover17/05/2023

Verschillende settings, kleurrijke bloemen, een statement bruidsboeket en bloemenpilaar van meer dan 2 meter hoog. Bekijk deze toffe shoot voor het Trouwen magazine met het thema color pop.

Kleurrijk bloemen statement voor trouwen fotoshoot
Home » Trouwen in kleur; color pop op de cover

Inhoudsopgave

Color pop fotoshoot: knallend kleurrijk statement op de cover van het Trouwen magazine

Een kleurrijk statement voor de fotoshoot van Trouwen magazine? Yes please! Door het team van Girls of Honour, werd ik benaderd voor een super toffe fotoshoot met het thema color pop. Wie mij een beetje kent weet dat ik graag met kleur werk, dus met enthousiasme gingen we aan de slag voor een leuke fotoshoot voor het Trouwen magazine. Om echt een kleur statement neer te zetten, hebben we voor een color pop bloemenpilaar gekozen. Met fuchsia rode Pioenrozen, fel oranje Anthurium, lila Lathyrus en Hortensia’s, diverse grootbloemige rozen en kleurrijke andere bloemen. Geen groen materiaal, alleen maar kleur!


Kleurrijk statement op maat

Omdat deze shoot bedoeld was voor het Trouwen magazine, heb ik bij het maken van de kleurrijke bloemenpilaar rekening gehouden met ruimte voor tekst. Daarom hebben we de bloemen aan een kant gebouden. Het statement was meer dan 2 meter hoog, zodat de bloemen altijd boven het model uit kwamen. De frames voor de backdrops maken we zelf, samen met Bas. Daar is dus (bijna) alles in mogelijk!


De invloed van kleur

Naast de kleur van de bloemen, is de omgeving en achtergrond ook van invloed op de uitstraling. Zo kunnen dezelfde bloemen heel anders tot hun recht komen tegen een andere achtergrond. Door één kleurrijk statement divers in te zetten creëer je diverse uitstralingen en settings.


Kleurrijke eyecatcher als bruidsboeket

Passend bij de pilaar zijn we uiteraard ook voor een kleurrijk bruidsboeket gegaan. Een vrolijk statement, bij elkaar gebonden met matchende linten zorgt dit voor een samenhangend geheel. De volle kleurrijke bloemen geven een luxe uitstraling waardoor het boeket ook op zichzelf goed tot zijn recht komt en we ook hiermee een color pop konden realiseren.


Speelse, kleurrijke statements

Er zijn zoveel meer mogelijkheden dan een statisch statement. Hoe gaaf is het om bloemen op een speelse wijze in te zetten. Zo creëer je bijvoorbeeld een kader van de bloemen en komen zowel het model als de kleurrijke bloemen goed tot hun recht. Hier hadden we geen extra bloemen voor nodig, na de shoot met de bloemenpilaar konden we deze bloemen weer hergebruiken voor onderstaande foto’s. Handig en duurzaam.

Fotoshoot met kleurrijke bloemen

Ga je trouwen? Of organiseer je een fotoshoot? En wil je ook een kleurrijk bloemen statement?

Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden!
Meer inspiratie? Bekijk hier meer bruiloften & hier meer evenementen.


Het colorpop TROUWEN magazine bestellen? Dat kan via deze link
Foto’s: Framing stories studio
Organisatie: Girlsofhonour / TROUWEN magazine
Make-up en haar: Your bridal day
Modellen: @joannvdherik (cover) en @linsi.sw
Sieraden: Atelier aroha en eigendom stylist
Trouwjurken: Something blue bruidsmode, Ciel flora, Nienke bijtje en Pronovias
Locatie: Club Malo
Rozen: VIP roses
Zijde lint en stof: Silk and flowers

Cover TROUWEN magazine