Tropische bloemen aankleding als gedeelde inspiratie voor de beurs stand25/05/2022

Voor de beurs stand van Vannesa Montoya mocht ik bloemwerk maken om haar sieraden te versterken. Vannesa haalt haar inspiratie voor haar sieraden uit de tropische natuur van Colombia. Om dit mooie concept te versterken heb ook ik hier mijn inspiratie vandaan gehaald. Het bloemwerk staat op een hoge maatwerk frame zodat het tussen de sokkels kon staan, goed opviel en niet in de weg stond.

Bloemen aankleding beurs
Home » Tropische bloemen aankleding als gedeelde inspiratie voor de beurs stand

Beurs aankleding met een gedeelde inspiratie: tropische bloemen

Voor de beurs stand van Vannesa Montoya mocht ik aan de gang met een tropische bloemen aankleding. Ze wilde namelijk dat haar stand op de Sieraad Art Fair goed opviel en tegelijkertijd haar sierraden kunst versterkte. Vannesa haalt haar inspiratie uit Colombia. Van vlinders tot bloemen. De tropische Colombiaanse natuur is een inspiratie bron voor al haar sierraden. En zo werd dit ook een inspiratie bron voor het bloemwerk dat ik mocht maken voor haar stand.

Maatwerk frame

Vannesa kwam met het idee om één groot centraal bloemwerk te creëren. De sieraden werden hieromheen op sokkels gepresenteerd. Op de foto waren ze nog druk in opbouw, later werden haar sierraden toegevoegd en was het plaatje compleet.

Omdat we niet wilden dat het bloemwerk ruimte zou innemen van haar sierraden, hebben we ervoor gekozen om een maatwerk frame te maken. Het werd één smalle paal vanaf de grond, waarop een houder is gemaakt waar ik het bloemwerk in kon maken. De kleur werd goud, passend bij de sierraden en een chique uitstraling. Hierbij is ook gedacht aan een goede watervoorziening zodat het alle dagen van de beurs goed kon blijven. Bas heeft het frame gemaakt en zorgde ervoor dat het aan alle wensen voldeed.

Bloemen beurs stand

Tropische bloemen in combinatie met exotische bladeren

Voor de beurs stand mocht ik aan de gang met de bloemen aankleding. Ook geïnspireerd op de tropische Colombiaanse natuur. We kozen voor de Heleconia en Bromelia omdat dit specifieke bloemen zijn waar Vannesa ook sieraden op heeft geïnspireerd. Aanvullend heb ik bloemen en groen gebruikt van de Anthurium, Protea, Asparagus, Strelitzia, Scindapsus en Alocasia. Een fijne combinatie die de sfeer neerzette die ze zocht.

Bloemen aankleden beurs event

Bekijk Events voor meer informatie of neem Contact op voor vragen en om te ontdekken wat ik voor jullie bruiloft kan betekenen.


Sieraden: Vannesa Montoya
Beurs: Sieraad Art Fair in Westergas Amsterdam