Een eyecatcher van bloemen voor zakelijke evenementen 11/09/2023

Met een bloemen eyecatcher op het podium, bijpassend bij de banner. En een groen strook bij de logo-wall voor een mooie aankleding en warm welkom van de gasten.

Bloemen eyecatcher zakelijk evenement
Home » Een eyecatcher van bloemen voor een zakelijk evenement

Inhoudsopgave

Bloemen eyecatchers voor een zakelijk evenement

Voor de opening van het zakenseizoen van OnderNamen, heb ik gezorgd voor twee mooie bloemwerken. OnderNamen is een zakelijk platform dat ondernemers in de regio Utrecht met elkaar verbindt. Tijdens het openings evenement ben ik aan de slag gegaan met een maatwerk bloemen concept voor het podium. Helemaal passend bij het thema van de dag: “a touch of blue”. Ook was er een fotomuur, waarvoor ik een groene omlijsting heb gemaakt.


Podium bloemen installatie en groenstrook voor de logo-wall

Voor dit evenement was er de wens om te zorgen voor een mooie bloemen installatie voor op het podium en een groenstrook als lijst voor een logo-wall. Behalve met het thema blauw, heb ik ook gewerkt met de bestaande banner. Door de ronde vorm hiervan te herhalen in de bloemen installatie, creëer ik een rustige en samenhangende uitstraling. Zo staat er een prachtige eyecatcher op het podium, die zorgt dat de banner goed tot zijn recht komt. Ook de bestaande elementen in de ruimte heb ik in overweging genomen bij het maken van de bloemenboog en groenslinger. In het magazine van OnderNamen mocht ik hier ook over vertellen. Dit interview is hieronder terug te lezen.


Geslaagd evenement

In de avond waren Bas en ik zelf ook te gast op het evenement en konden wij ook op de foto met de groen-slinger die ik gemaakt heb. Naast dat het een leuk netwerk evenement was, is er tijdens de opening ook nog een mooi geldbedrag opgehaald voor een goed doel! Al met al dus een zeer geslaagd evenement.


Waarom bloemen op je zakelijke evenement?

Een aankleding met bloemen zorgt voor een extra stukje sfeer op een zakelijk evenement. Zo kan je de aandacht trekken naar het podium, een extra speciaal fotomoment organiseren, je huisstijl extra laten shinen of je thema helemaal tot zijn recht laten komen. We werken altijd met een concept op maat en zorgen voor een uitwerking passend bij jouw wensen. Hier vertel ik je meer over bloemen op een zakelijk evenement.


Ook bloemen op jouw zakelijke evenement?

Bekijk events voor meer informatie of neem contact op voor vragen en om te ontdekken wat ik voor jullie event kan betekenen.

Zakelijk evenement met bloemen

Evenement en foto’s: Ondernamen
Locatie: Hart van Holland