Aanzoek met bloemen gestyled op de hoge Veluwe 22/08/2020

Een aanzoek op de Hoge Veluwe, ze zei ja! Mooi gestyled, lekkere taart, prachtige locatie, goede fotograaf en natuurlijk romantische bloemen... Perfect toch?

Bloemstuk pastel kleuren
Home » Aanzoek met bloemen gestyled op de hoge Veluwe

Het aanzoek

Deze aanstaande bruid werd wel heel leuk verrast tijdens haar verloving! Eerst werd er Midden in de Hoge Veluwe een setting gecreëerd en met bloemen en leuke items gestyled voor het aanzoek. Daarna ging het stel niets vermoedend gezellig samen op pad, waarna ze ineens verrast werd door het aanzoek van de aanstaande bruidegom. Vervolgens stond Anne al klaar zodat het moment mooi werd vastgelegd.

Aanzoek met bloemen gestyled

De setting was mooi gestyled met Dana haar tafel, kussens, kleed en decoratie items. Ik heb een bloemkunstwerk gemaakt wat het geheel extra levendig, feestelijk en sfeervol maakte. We kozen voor romantische pastel kleuren voor deze romantische verrassing! Ik heb rozen gebruikt met zomerse bloemen in de kleuren roze, zalm, licht blauw en ‘zand kleur’. Ook maakte ik gebruik van droogbloemen wat mooi combineerde met het kleuren pallet. Het bloemstuk stond bij de tafel. Daarna kon deze achteraf mee worden genomen om er thuis lekker verder van te genieten. De Hoge Veluwe was natuurlijk een mooi decor voor dit aanzoek, met de prachtige kleuren en de mooie natuur.

Na de verrassing kon het stel vervolgens lekker genieten van elkaar onder een genot van een flesje champagne en een feestelijk taartje. Ook maakte Anne nog wat extra foto’s wat een super mooie herinnering was van de dag!

Vind jij dit ook zo’n leuk idee? Wij helpen graag met het creëeren van een onvergetelijk aanzoek! Ook op de hoge Veluw of in het bos, op het strand of een mooie binnen locatie? Wij maken er een sfeervolle en intieme setting van, precies zoals jij in gedachten hebt en natuurlijk met de mooiste bloemen!


Bekijk Events voor meer informatie of neem Contact op voor vragen en om te ontdekken wat ik voor jullie bruiloft kan betekenen.


Leveranciers:

Organisatie en styling: Dana Kiks Weddings
Fotograaf: Anne Offenberg
Taart: Jositaart
Bloemist: Dat was ik, Malou! Lees meer over mij!