Weekly

Wekelijks, om de week of maandelijks maak ik bloemkunstwerken voor bij jou thuis of op kantoor in de regio Woerden en omstreken.

Weekly flowers

Elke week een nieuw bloemkunstwerk op je keukentafel waar je door verrast wordt. Dat krijg je het met het weekly flowers at home abonnement. Met seizoensbloemen maak ik in mijn bloematelier in vazen wekelijks kunstwerkjes. Merendeels van Nederlandse bodem en duurzaam gekweekt. Bloemen geven je huis een knusse, warme sfeer en zorgen voor een glimlach op je gezicht. Ik vind het een uitdaging om elke keer weer iets verrassends te maken waar jij naar blijft kijken.


Weekly flowers business

Met bloemen kun jij jouw kantoor omtoveren tot een ruimte waar het knus en huiselijk aanvoelt. Een ruimte waar je prettig werkt en graag bent. Wist je dat bloemkunstwerken de creatieve kant van je hersenen stimuleren? Door naar de pure schoonheid van bloemen in een kunstwerk te kijken worden je hersenen uitgedaagd om anders naar een situatie te kijken. Bloemen kunnen op kantoor daarom bijdragen aan nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.


Hoe werkt weekly flowers

Wekelijks, om de week of maandelijks maak ik bloemkunstwerken voor bij jou thuis of op kantoor in de regio Woerden en omstreken. Ik vind het een uitdaging om het boeket in een bijzondere leenvaas te schikken en elke keer weer een kunstwerk te maken dat jou verrast. Hiernaast koop ik zoveel mogelijk duurzaam in, het liefst van Nederlandse bodem. Het leukste vind ik het als jij enthousiast de deur open doet als ik kom bezorgen omdat je zo nieuwsgierig bent naar wat ik deze keer weer heb gemaakt.

Elke week doe ik mijn bezorgronde in regio Woerden. Wil je voor een keer bestellen of iemand in het zonnetje zetten met een Blouming boeket? Dat kan gemakkelijk via onderstaande link.

Wil je een abonnement? Leuk! Neem contact met mij op om door te geven wat jij wilt.

Bezorging binnen Woerden is gratis. Onder de Blouming bezorg regio Woerden valt: Woerden, Linschoten, Kamerik, Zegveld, Papekop, Nieuwerbrug, Waarder, Harmelen, Montfoort, Bodegraven, Oudewater, Driebruggen.Droogbloemen

Ook voor droogbloemen bent u bij ons op het juiste adres! Wilt u een mooi boeket op tafel? Of liever een bloemstuk, flowercloud of ornament met droogbloemen? Dit is allemaal mogelijk en wordt op maat voor u gemaakt. Neem contact op voor alle mogelijkheden of kijk in de shop voor een selectie van de collectie.