Weddings

Maak jullie bruiloft vrolijk, intiem en feestelijk met bloemen en tover jullie trouwlocatie om tot een plek waar jullie je thuis voelen.

WEDDINGS

Maak jullie bruiloft vrolijk, intiem en feestelijk met bloemen en tover jullie trouwlocatie om tot een plek waar jullie je thuis voelen. Want dat is wat bloemkunstwerken doen. Een ruimte wordt levendig en warm. Jouw ogen gaan twinkelen als je je bruidsboeket vasthoudt, bloemen in je haar laten je bijzonder voelen. En een corsage geeft het trouwpak een nog feestelijker tintje.

Met bloemen kan ik alles maken voor jullie trouwdag. Denk bijvoorbeeld aan een mooie backdrop, een eyecatcher stuk en stoelversiering bij de ceremonie, een vrolijk welkomstbord bij de ingang, bloemwerk op de dinertafel en bloemen op de taart. Ik zorg ervoor dat het totaalplaatje klopt.
Willen jullie iets anders? Leuk! Als bloemkunstenaar ben ik gek op ‘speciaaltjes’ en heb ik alles in huis om een bloemkunstwerk op maat te maken.


MIJN STIJL

Bloemen zijn zo mooi van zichzelf. Die pure schoonheid wil ik op een verfijnde manier laten zien. Daarom werk ik graag met diepte, contrast en kleuren. Door elke bloem een plekje te geven die bij haar past terwijl alle bloemen samen elkaar versterken.


Verfijnd – Speels – Vrolijk – Puur – Natuurlijk


MIJN WERKWIJZE

Ik vind het leuk om met jullie om de tafel te zitten en samen ideeën vorm te geven op basis van eerlijk advies. Het plaatje maken bij het gevoel en de sfeer die jullie in gedachten hebben. Dat doe ik bij mij in mijn bloematelier in Woerden.

Ik maak het liefst echte kunstwerkjes die verrassen. Zodat je blijft kijken en elke keer weer iets nieuws ontdekt.

Malou van der Burg


Daarna ga ik aan de slag om een moodboard te maken voor jullie met de bloemen zoals ik het voor me zie wat bij jullie past. Zodat het beeld voor jullie duidelijk wordt. Natuurlijk mogen jullie je feedback geven want voor mij is het belangrijk dat het bij jullie droomdag past.
Is dit wat jullie willen? Dan ga ik voor jullie aan de slag om ervoor te zorgen dat de bloemen op z’n mooist zijn op jullie trouwdag.
Op de dag zelf plaats ik de bloemkunstwerken op jullie locatie en zorg ik ervoor dat alles tot in de puntjes klopt. Is dat in het buitenland? Geen probleem, de bloemen en ik reizen met liefde mee.