Warme intieme bruiloft bloemen! Teraccotta, nude, oranje en zand kleur.24/09/2020

Ruth en Arco kozen voor warme tinten zoals teraccotta, nude en zandkleurig. Helemaal waar het bruidspaar van houdt en perfect voor de tijd van het jaar. De locatie werd rijkelijk aangekleed met prachtige bloemstukken met als pronkstuk een grote flowercloud van pampasgrassen boven de dinertafel van het bruidspaar.

Bloemen puur speels uniek
Home » Warme intieme bruiloft bloemen! Terracotta, nude, oranje en zand kleur

Warme intieme bruiloft bloemen

Omdat Ruth en Arco gekozen hebben voor warme tinten zoals terracotta, nude en zandkleurig, paste de bloemstyling perfect bij de tijd van het jaar. Hiernaast zorgde de gekozen bloemen voor een warm kleurenpalet waardoor er al snel een intieme bruiloft sfeer ontstond. Voeg hier ten slotte nog wat kaarsen en kleedjes van de bruiloft locatie aan toe en je hebt een recept voor een prachtige buiten bruiloft in september waar mijn bloemisten hart sneller van gaat kloppen, heerlijk!

Backdrop met warme intieme bloemkunstwerken

Ook stond er een houten backdrop van de locatie buiten, waar het bruidspaar heerlijk bloemrijk voor kon staan. In plaats van bloemen aan de backdrop, heb ik dit keer een bloemkunstwerk gemaakt met diverse warme bloemen en pampas grassen die bij de backdrop op de grond kon staan.

Bruiloft bloemen voor het diner met vaasjes en een grote flowercloud

Naast de buitenplaats, heb ik de diner ruimte binnen ook voorzien van bloemstyling. Zo waren alle diner tafels voorzien van vaasjes met bloemen in dezelfde stijl. Bovendien hing er boven de dinertafel van het bruidspaar een grote flowercloud. Dit is een grote bloemenwolk die als het ware zweeft in een ruimte. Omdat het bruidspaar gek is op pampas grassen is deze flowercloud volledig van pampasgrassen gemaakt. Ook kan een flowercloud gemaakt worden met verschillende droog- of verse bloemen. Omdat deze flowercloud volledig uit pampas grassen bestond leek hij echt te zweven als een veertje. Door in het andere bloemwerk ook pampasgrassen te verwerken paste alles mooi bij elkaar. Als je de ruimte binnenliep kon je onmogelijk om deze eyecatcher heen!

Warme intieme bruiloft bloemen op trouwlocatie

Op de locatie was op diverse plekken groot bloemwerk te bewonderen. Zo stond er op de hoek van de bar een mooi bloemkunstwerk. Op de bar binnen stond een boeket in leenvaas. Verder stonden er buiten onder de stretch tent bloemstukken in stenen potten. Ieder bloemstuk was uniek geschikt. Omdat alles met hetzelfde kleurenpalet en dezelfde bloemen is gemaakt zoals de pampasgrassen, rozen en rozenbottels, werd het een mooi en rustig geheel waarin de verschillende stukken elkaar weer versterkten.

Echt een top bloemiste! Luisterde goed naar onze wensen en was zeer gemotiveerd! Onze trouwdag was helemaal af met haar mooie bloemstukken!

Review van het bruidspaar

Bekijk Weddings voor meer informatie, neem Contact op of plan een afspraak in om te ontdekken wat ik voor jullie bruiloft kan betekenen.


Fotograaf: Elke Smit Photography
Locatie: Boerderij de Deel