Chique bruiloft met bloemen in warme, vrolijke kleuren en luxe materialen04/07/2020

Voor de bruiloft van Gerard en Sharon hebben we samen voor zomerse, luxe materialen gekozen in vrolijke, warme kleuren. Naast het bruidsboeket mocht ik ook de trouwlocatie aankleden met bloemwerk. Ceremonie eyecatchers, stoelboeketjes, bloemwerk op de dinertafels, bloemstukken in melkbussen, vaasjes en een welkomstbord stuk. Het was een stijlvol geheel en alles kwam prachtig tot zijn recht!

Wauw! Malou heeft PRACHTIGE bloemen geleverd op onze bruiloft. Onze bruiloft zou in eerste instantie op een trouwlocatie zijn welke Malou kende. Dit maakte het voor ons een stuk makkelijker aangezien wij geen idee hadden hoe de aankleding kon zijn. Maar door de voorbeelden werd dat snel duidelijk. Wegens corona hebben wij onze locatie moeten wijzigen naar eigen locatie in de tuin van mijn ouders, dit 5 weken voor de datum. Malou heeft ons geweldig geholpen, de communicatie was super en ze heeft het geweldig mooi aangekleed met grote bloemstukken, bloemstukken in melkbussen, bloemstukken aan houten palen, en ook de bloemen op de tafels en eettafels waren schitterend. En dan zeker niet te vergeten, het bruidsboeket! Wij hadden van te voren geen idee wat voor bloemen wij wilden (en wat er ├╝berhaupt bestond) maar Malou heeft ons perfect aangevoeld en prachtige kleuren gecombineerd! Dankje wel Malou!

Sharon

Laat je verder inspireren in de Gallery of neem contact op en vraag vrijblijvend de brochure voor Weddings aan. Met meer inspiratie, informatie en prijsindicaties.


Fotograaf: Tweemetervijf fotografie