Kleurrijke bruiloft bloemen! Vrolijk bruidsboeket, corsage en bloemstyling31/05/2019

Perry en Lydia hebben hun boerderij in Woerden omgetoverd tot een trouw- en feestlocatie. Ik mocht de locatie aankleden met veel vrolijke bloemen in de kleuren roze, oranje, zalm en geel. Dit allemaal een beetje wild geschikt met diverse bijzondere zomerbloemen en passend bij de locatie. De kleuren springen er vanaf en passen helemaal bij het vrolijke bruidspaar!

Bruiloft bloemen speels

Kleurrijke bruiloft bloemen

Perry en Lydia zijn in mei getrouwd op hun boerderij in Woerden. Ze hadden de boerderij omgetoverd tot een gezellige trouw- en feestlocatie, speciaal voor hun grote dag! Ik mocht de locatie aankleden met veel kleurrijke bruiloft bloemen in de kleuren roze, zalm, oranje en geel. Hierdoor is het een lekker vrolijk geheel geworden met zomerse bloemen waar de kleuren meteen van afspatten! Allemaal een beetje wilder geschikt zodat het goed bij de locatie en de bruiloft van dit vrolijke bruidspaar paste!

Kleurrijke bloemstyling in de schuur met bloemstukken, vaasjes en een grote kroonluchter

In de schuur is ook lekker uitgepakt met de bloemstyling. ik heb hun eigen gemaakte kroonluchter die aan het plafon hing bekleed met groen, vrolijke bloemen en lint. Hierdoor kreeg de ruimte een vrolijk middelpunt waardoor de aankleding helemaal af was. Verder heb ik ook bloemwerk gemaakt wat tegen de muren is geplaatst en stonden er diverse vaasjes met bloemen voor extra aankleding.

Melkbus en boeket in leenvaas met kleurrijke bloemen

Als er iets op een boerderij niet mag ontbreken, dan zijn dat natuurlijk melkbussen! Om die reden heb ik oude melkbussen van de boerderij gevuld met bijpassend bloemwerk. Daarnaast heb ik ook nog boeketten in leenvazen neergezet die voor extra vrolijkheid zorgden zowel op de gastenboek tafel als op de bar.

Bruidsboeket, corsage’s en een autostuk

Natuurlijk hoorde bij deze leuke bruiloft ook een bruidsboeket voor de bruid! Ze koos voor een bruidsboeket in een kleine druppelvorm. Hierbij hebben we de vrolijke kleuren weer gebruikt. De materialen die ik onder andere heb verwerkt zijn pioenrozen, craspedia bolletjes, rozen, leeuwenbekken, limonium, nerine’s en diverse andere zomerse bloemen. Het bruidspaar heeft na de bruiloft nog heel veel bloemen zelf gedroogd en deze staan nog steeds bij hun in huis, super leuk!

Corsages voor de bruidegom en daggasten konden natuurlijk niet ontbreken. Als laatste mocht ik ook een mooi autostuk voor de trouwauto leveren zodat ze helemaal in stijl rond reden.

Malou van Blouming Floral Art heeft al het bloemwerk op onze bruiloft verzorgd (bruisboeket, corsages, auto stukken, kroonluchter, bloemstukken, vaasjes, tafeldecoratie, melkbussen etc). Veel werk en heel veel bloemen. Maar het resultaat was fantastisch. We hebben heel veel complimenten gekregen van onze gasten. Malou doet dit vol passie en gaat zorgvuldig te werk. Ze weet precies van te voren hoe ze te werk gaat en doet dit met heel veel plezier. Het is fijn om Malou bezig te zien. Ze luistert goed naar je wensen en ze kan erg hard werken. In een korte tijd kan ze veel voor je doen. We zijn heel erg tevreden en we raden het zeker aan iedereen aan want ze heeft bij ons heel goed werk en resultaat geleverd. En mede hierdoor een onvergetelijke dag bezorgd.

Lydia

Laat je verder inspireren in de Gallery of neem contact op en vraag vrijblijvend de brochure voor Weddings aan. Met meer inspiratie, informatie en prijsindicaties.


Fotograaf: Yara Photography