Kleurrijk bruidsboeket met vrolijke guirlande op de trouwauto27/08/2021

Op en top het gevoel van een zomerse dag. Dat wilde dit vrolijke stel met bloemen in felle kleuren. Met intens roze, diep blauw en warm oranje bloemen maakte ik een speels bruidsboeket en bijpassende corsage. Met kleine vaasjes op de tafels en stoelboeketjes bij de ceremonie zag je overal bloemen op de locatie en de guirlande op de oude Volkswagen kever paste perfect in het plaatje.

Bruiloft bloemen kleurrijke auto

Zomers bloemenveld

Dit vrolijke bruidsbaar is gek op van die mooie bloemenvelden die je in de zomer ziet vol felgekleurde bloemen. Het gevoel van dansen in deze velden wilde ik met bloemen op hun bruiloft neerzetten. Daarom koos ik de diepblauwe Delphinium, vrolijke Dahlia’s en de kleurrijke Gloriosa. De intense kleuren zorgen voor veel contrast en de vormen van de bloemen voor het speelse wat je in de bloemenvelden ook ziet. Op en top kleurrijk en zomers bruidsboeket, corsage’s, guirlande en locatie aankleding!

Kleurrijk bruidsboeket en bruidegomcorsage met blauw, oranje en fel roze

Stralend en energiek, dat is deze bruid. Haar enthousiasme en energie wilde ik terug laten komen in haar bruidsboeket met de vrolijke kleuren. Het boeket heb ik springerig en speels geschikt zodat je elk bloemetje goed ziet.

Dat de liefde van dit bruidspaar afspat is niet te missen als je naar onderstaande foto’s kijkt. Om het totaalplaatje compleet te maken heb ik voor de bruidegom een corsage gemaakt met dezelfde blauwe Delphinium waar het roze van de Gloriosa mooi bij afsteekt en ook nog eens goed bij zijn donkerblauwe pak past.

Speelse guirlande op de trouwauto, kleurrijk en matchend bij het bruidsboeket

Ze wilden graag bloemen op hun witte trouwauto; een VW kever oldtimer. De guirlande is vrij klassiek van vorm. Door met contrasterende vormen van bloemen én kleuren te werken heb ik het speelse van de zomer erin terug laten komen. De felle kleuren steken weer mooi af tegen het witte van de trouwauto. Een kleurrijk matchend geheel met overeenkomende zomerse bloemen in de guirlande en het bruidsboeket. Ze hadden ook nog eens een heerlijke zonnetje op hun trouwdag waardoor het extra vrolijke plaatjes zijn geworden.

Vrolijke kleuren voor de aankleding van het diner en de ceremonie

Voor de aankleding van de locatie en de dinertafels hebben we gekozen voor verschillende kleine bloemenvaasjes die op een speelse manier zijn geschikt zodat je overal verschillende bloemen ziet. De vrolijkheid van een zomerse dag op alle tafels.

Met stoelboeketjes en een groter boeket bij de ceremonie in dezelfde blauwe, roze en oranje tinten was het hier ook volop zomerse vrolijkheid.


Laat je verder inspireren in de Gallery of neem contact op en vraag vrijblijvend de brochure voor Weddings aan. Met meer inspiratie, informatie en prijsindicaties.


Fotograaf: Yara Photography