Bruiloft met bordeaux rood, wit en roze! Een chique en mooie combinatie24/05/2019

Dwayne en Amber zijn getrouwd bij Mereveld in Utrecht. Amber is mijn zus, dus ik vond het fantastisch om hun bloemwerk te maken! Met de lieveling's orchidee van Amber, geurende rozen en het rood van Dwayne zijn pak mocht ik aan de slag. De bloemen en kleurencombinatie zorgden voor een chique sfeer en paste helemaal bij dit leuke bruidspaar. Het was een prachtige dag!

Bruiloft bloemen in hoge vaas

Chique bruiloft met bordeaux rood, roze en wit bruidsboeket en complete bloemstyling

Dwayne en Amber zijn getrouwd bij Mereveld in Utrecht. Amber is mijn zus, dus ik vond het fantastisch om het bloemwerk te mogen maken voor hun bruiloft! Mijn zus heeft een lievelings orchidee die ik natuurlijk in het bruidsboeket wilde verwerken! Amber houdt van roze, dus kozen we voor prachtige roze rozen die ook nog eens heerlijk geurden waardoor het bloemwerk de zintuigen extra verwende! De geurende wedding rozen zijn altijd een succes en als je ooit de kans krijgt om deze te ruiken dan weet je gelijk waarom. Wat Amber niet mocht weten… Dwayne had een super gaaf bordeaux rood pak gekocht wat een prachtige combinatie was met het roze en wit in het bloemwerk. Al met al zorgde de combinatie voor bloemstyling met een prachtig en chique kleurenpalet waardoor de bruiloft en het bruidsboeket helemaal bij het bruidspaar paste.

Ceremonie aankleding met bloemen

Naast het bruidsboeket, de corsage’s en het autostuk mocht ik ook de trouwlocatie, Mereveld Utrecht, voorzien van bloemstyling. De ceremonie was aangekleed met boeketjes aan de stoelen en twee grote bloemkunstwerken. Hiernaast stond er ook een bloemenboog bij de ingang van de trouwschuur.

Diner Center Piece met hoge bloemstukken op glazen vaas

De locatie werd verder aangekleed met vaasjes op de tafels en bloemen op de taart. Met het diner stonden er echte ‘center pieces’ op tafel. We hebben gekozen voor hoge bloemstukken op een glazen vaas omdat dit goed paste bij het thema en de ronde tafels. Hiernaast zijn deze hoge bloemstukken ook nog eens praktisch. Omdat de bloemstukken hoog op een vaas staan kunnen ze mooi vol gemaakt worden waardoor een unieke diner beleving gecreëerd wordt zonder de interactie tussen de gasten te verhinderen. Daarnaast is het natuurlijk super gaaf en uniek!

Het was een prachtige dag die voor mij extra bijzonder was omdat het mijn zus was die ging trouwen. Amber en Dwayne waren helemaal verrast en blij met al het bloemwerk. Ze hebben een onvergetelijke dag gehad en we hebben allemaal genoten!

Blouming floral art heeft al onze bloemen voor de bruiloft verzorgd.
Er werd goed naar onze wensen geluisterd en Malou dacht goed mee.

Onze verwachtingen zijn aan alle kanten overtroffen.
Werkelijk nog nooit zulk prachtig bloemwerk gezien.
Zelfs de gasten, fotograaf en locatie waren onder de indruk.

Malou, heel erg bedankt voor alles!

Amber

Laat je verder inspireren in de Gallery of neem contact op en vraag vrijblijvend de brochure voor Weddings aan. Met meer inspiratie, informatie en prijsindicaties.


Locatie: Mereveld Utrecht
Fotograaf: Wedding Studios