Stijlvolle zomerbruiloft met bloemen in warme, vrolijke kleuren en luxe materialen04/07/2020

Gerard en Sharon wilden het echte zomergevoel neerzetten op hun bruiloft. Warm, vrolijk en kleurrijk. Ik mocht de achtertuin van haar ouders, met stretchtent, omtoveren tot een stijlvolle trouwlocatie. Voor het extra chique gevoel heb ik luxe bloemen en materialen gebruikt en veel verschillende bloemwerken gemaakt. Van een warm welkomstbord tot ceremonie eyecatchers en van stoelboeketjes tot bloemen op de dinertafel. Waar je ook keek, overal zag je bloemen. En natuurlijk had de bruid ook een zomers bruidsboeket!

Bruiloft bloemen stijlvol luxe kleurrijk
Home » Stijlvolle bruiloft met bloemen in warme, vrolijke kleuren en luxe materialen

Luxe warme zomer bloemen op je bruiloft

Van zomerse bruiloft bloemen krijg ik altijd een blij gevoel want de kleuren zijn vrolijk en intens. Gecombineerd met bijzondere warme bloemen die een mooie vorm hebben en daarmee een luxe gevoel uitstralen voor deze bruiloft. Precies wat Gerard en Sharon graag wilden op hun trouwdag in Corona tijd. Een explosie van vrolijkheid!

Overal mocht ik bloemen neerzetten. Zoals een vrolijk welkomstbloemwerk en kleine vaasjes met enkele losse bloemen om de taartentafel mee aan te kleden.

Bruiloft ceremonie bloemen als eyecatcher

Voor de ceremonie heb ik twee echte eyecatchers gemaakt vol tinten roze en warm gele kleuren. Door warme en bijzondere bloemen speels te schikken ziet het er stijlvol uit maar ook luchtig en vrolijk voor deze luxe bruiloft. Aan de stoelen hangen stoelboeketjes met een paar bloemen in warme tinten. Zo lijkt de ceremoniesetting net een zomerse bloementuin.

Luxe bruidsboeket in warme kleuren

Sharon is een hele stijlvolle, lieve en vrolijke bruid. Ik wilde haar persoonlijkheid terug laten komen in het bruidsboeket. Daarom heb ik gekozen voor warme dieproze tinten en bloemen die diepte geven. Met het olijfblad erin krijgt het een extra zomers tintje.

Luxe bruiloft dinertafel bloemstyling voor het warme zomeravond gevoel

Op de dinertafels heb ik gekozen voor grotere bloemstukken in luxe schalen zodat ze echt opvallen maar wel zo dat je er nog overheen kunt kijken. Want tijdens het diner wil je wel met elkaar kunnen praten en gemakkelijk bij je drankje kunnen. De lange tafels en luxe bloemstyling gaven een warm zomeravondgevoel waarbij je uren kunt blijven zitten, kletsen en eten.

Vrolijkheid en warmte onder de stretchtent

Op verschillende plekken mocht ik onder de stretchtent de zomerse bloemstyling verzorgen. Doordat er over bloemen stonden paste het perfect bij elkaar en werden het bruidspaar en de gasten de hele tijd omringt door bloemen. Elk bloemstuk is weer anders waardoor de gasten ook elke keer weer andere bloemen en bloemcombinaties konden ontdekken. Net als in een luxe zomerse bloementuin waar alles door elkaar groeit en het toch een bijzonder en stijlvol geheel vormt.


Wauw! Malou heeft PRACHTIGE bloemen geleverd op onze bruiloft. Onze bruiloft zou in eerste instantie op een trouwlocatie zijn welke Malou kende. Dit maakte het voor ons een stuk makkelijker aangezien wij geen idee hadden hoe de aankleding kon zijn. Maar door de voorbeelden werd dat snel duidelijk. Wegens corona hebben wij onze locatie moeten wijzigen naar eigen locatie in de tuin van mijn ouders, dit 5 weken voor de datum. Malou heeft ons geweldig geholpen, de communicatie was super en ze heeft het geweldig mooi aangekleed met grote bloemstukken, bloemstukken in melkbussen, bloemstukken aan houten palen, en ook de bloemen op de tafels en eettafels waren schitterend. En dan zeker niet te vergeten, het bruidsboeket! Wij hadden van te voren geen idee wat voor bloemen wij wilden (en wat er überhaupt bestond) maar Malou heeft ons perfect aangevoeld en prachtige kleuren gecombineerd! Dankje wel Malou!

Review van het bruidspaar

Bekijk Weddings voor meer informatie, neem Contact op of plan een afspraak in om te ontdekken wat ik voor jullie bruiloft kan betekenen.


Fotograaf: Tweemetervijf fotografie