Bruiloft aan het water met een aankleding van zomerse bloemen en divers groen06/05/2022

Een combinatie van geurende bloemen en divers luxe groen. Helemaal passend bij het bruidspaar, de zomerse dag aan het water en de brasserie kas van de locatie.

Bruiloft backdrop trouwen in een kas, zomerse aankleding
Home » Bruiloft aan het water met een aankleding van zomerse bloemen en divers groen

Bruiloft aankleding met zomerse bloemen en divers groen

Dit bruidspaar houdt van groene kamerplanten en wilde dit graag terug laten komen in de aankleding van hun bruiloft. Hiernaast past het goed bij de locatie, de brasserie is een soort kas aan het water waar het planten thema ook goed terug kwam. Het diverse groen is gecombineerd met luxe zomerse bloemen zoals witte tuinrozen, zand en peach kleurige volle rozen, witte Delphiniums, bloeiende Pioenrozen en Lathyrus ranken. Een combinatie die heerlijk ruikt en voor extra beleving zorgt.

Een backdrop als zomerse eyecatcher en aankleding van de ceremonie

Een eyecatcher is belangrijk op elke bruiloft. Je kan er echt je eigen stijl mee laten zien en hiermee maak je een statement. Het trekt mooi de aandacht naar de ceremonie toe. Dit stel koos voor de omega backdrop. Het zwarte frame valt goed op in de lichte kas en de vorm past mooi bij de trouwbank van het bruidspaar. De aankleding van de backdrop voor deze bruiloft kreeg ook bloemwerk met mooie zomerse bloemen en luxe groen. Met extra hangende ranken werd de backdrop speelser en versterkte het goed de vorm van de boog.

Bruidsboeket met een combinatie van bloemen en groen

Ook in het bruidsboeket mocht ik een mooie combinatie maken van de luxe zomerse bloemen en het diverse groen. Diverse ranken, kleurtinten en vormen kwamen hierin terug zodat het geheel speels en echt uniek werd.

Diner met een zomerse aankleding

Ook de dinertafels werden mooi aangekleed. Op alle tafels stonden diverse vaasjes met bijpassende bloemen en groen. Gecombineerd met kaarsen en de backdrop als letterlijke achtergrond in de ruimte.


Wij hebben een hele fijne ervaring gehad met Malou! Malou heeft goed naar onze wensen geluisterd en dit mooi verwerkt in de bloemwerken. Communicatie verliep altijd soepel en snel. De bloemwerken waren prachtig en we hadden niet meer kunnen wensen. We kregen veel leuke reacties van onze gasten. De bloemen roken ook nog eens heerlijk!

Review van het bruidspaar

Bekijk Weddings voor meer informatie, neem Contact op of plan een afspraak in om te ontdekken wat ik voor jullie bruiloft kan betekenen.


Fotograaf: Sigy Kops
Locatie: Brasserie Buitenhuis