Events

Met bloemkunstwerken tover je een ruimte om naar een levendige, warme en feestelijke plek. Bloemen versterken de sfeer en het thema wat je uit wilt stralen.

Events

Organiseer jij een evenement voor jouw bedrijf, een groot verjaardagsfeest of heb je iets anders te vieren en wil je dit vrolijk en feestelijk aankleden? Met bloemkunstwerken tover je een ruimte om naar een levendige, warme en feestelijke plek. Bloemen versterken de sfeer en het thema wat je uit wilt stralen.

Daarbij zijn bloemen dé manier om op een natuurlijke manier vrolijkheid uit te stralen. Want ze zijn heel mooi van zichzelf en hebben pure schoonheid. Door ze op een speelse en kleurrijke manier samen te brengen breng je een stukje natuur van buiten naar binnen. Dit geeft bijvoorbeeld een industriële ruimte een intieme sfeer.

Ik kan alles maken met bloemen en ben gek op ‘speciaaltjes’. Als bloemkunstenaar heb ik alles in huis om bloemkunstwerken op maat te maken in mijn bloematelier én op locatie.Mijn stijl

Op een verfijnde manier wil ik de schoonheid van bloemen laten zien. Bloemen zijn puur en kunstwerkjes op zich. Door met kleuren, diepte en contrast te werken creëer ik bloemkunstwerken waarin bloemen elkaar versterken en waar je naar blijft kijken om elke keer weer iets nieuws te ontdekken. Het zijn als het ware schilderijen waarin je telkens weer wat moois ziet.

Natuurlijk – speels – vrolijk – verfijnd – creatief – puurMijn werkwijze

Jij hebt een bepaalde sfeer in gedachten die jij neer wilt zetten voor je evenement of feest. Ik vind het leuk om met jou om te tafel te gaan zitten om samen jou idee vorm te geven op basis van eerlijk advies. Het plaatje maken bij wat jij in je hoofd hebt. Dat doe ik in mijn bloematelier in Woerden.

Vervolgens maak ik een sfeerbeeld met de bloemen en ideeën hoe ik het voor me zie wat bij jou past. Het is belangrijk voor mij dat het bij het plaatje wat jij in je hoofd hebt past.

Past het bij jouw evenement? Leuk! Dan ga ik ervoor zorgen dat op de dag zelf de bloemkunstwerken op de locatie geplaatst worden en dat alles tot in de puntjes klopt. Vind jouw evenement plaats in het buitenland? Mijn bloemenkunstwerken en ik reizen graag mee om ook daar de locatie vrolijk en feestelijk aan te kleden.