Events

“Met bloemen maak je een ruimte levendig en feestelijk.” Malou

Events

Organiseer jij een evenement voor jouw bedrijf, een groot verjaardagsfeest of heb je iets anders te vieren en wil je dit vrolijk en feestelijk aankleden? Met bloemkunstwerken tover je een ruimte om tot een levendige, warme en feestelijke plek. Bloemen versterken de sfeer en het thema dat je uit wilt stralen.

Daarbij zijn bloemen dé manier om op een natuurlijke manier   vrolijkheid uit te stralen. Door ze speels en kleurrijk samen te brengen, komt een stukje natuur van buiten naar binnen. Dit geeft bijvoorbeeld een industriële ruimte een intieme sfeer. 

Ik kan alles maken met bloemen en ben gek op ‘speciaaltjes’. Als bloemkunstenaar heb ik alles in huis om bloemkunstwerken op maat te maken in mijn bloematelier én op locatie. Mijn stijl

Op een verfijnde manier wil ik de pure schoonheid van bloemen laten zien. Bloemen zijn kunstwerkjes op zich. Door met kleuren, diepte en contrast te werken creëer ik bloemkunstwerken waarin bloemen elkaar versterken  en waar je naar blijft kijken om elke keer weer iets nieuws te ontdekken. 

Natuurlijk – Speels – Vrolijk – Verfijnd – Creatief – PuurMijn werkwijze

Jij hebt een bepaalde sfeer in gedachten die je neer wilt zetten voor je evenement of feest. Ik vind het leuk om samen om te tafel te gaan zitten om jouw idee vorm te geven op basis van eerlijk advies. Het plaatje maken bij wat jij in je hoofd hebt in combinatie met mijn ideeën wat mogelijk is. Dat doe ik in mijn bloematelier in Woerden.

Vervolgens maak ik een sfeerbeeld en de offerte met hoe ik het voor me zie wat bij jouw event past. Natuurlijk kun je aanpassingen doorgeven zodat we er samen voor zorgen dat het volledig bij het event past. 

Past het bij jouw evenement? Leuk! Dan ga ik ervoor zorgen dat op de dag zelf de bloemkunstwerken op de locatie geplaatst worden en dat alles tot in de puntjes klopt. Vind jouw evenement plaats in het buitenland? Mijn bloemenkunstwerken en ik reizen graag mee om ook daar de locatie vrolijk en feestelijk aan te kleden.

Mijn werkwijze is duurzaam. De bloemen zijn altijd ongeverfd en ongebleekt. Hiernaast is het mogelijk om voor duurzame bloemen te kiezen voor jouw evenement, lees hier meer over op de pagina over duurzaamheid.


Laat je verder inspireren in de Gallery of neem contact op voor meer informatie!