Weekly

"Het leukste vind ik het als jij enthousiast de deur open doet als ik kom bezorgen en nieuwsgierig bent naar wat ik deze keer weer heb gemaakt." Malou

Bloemenabonnement in regio Woerden

Elke week of om de week een nieuw bloemkunstwerk op je keukentafel waar je door verrast wordt? Dat krijg je met het bloemenabonnement in regio Woerden. Met bloemen die op dit moment bloeien ga ik aan de slag om een kunstwerk te maken die past bij de tijd van het jaar. En schik ik altijd in een bijpassende kwaliteitsvaas. Dat is elke keer weer een verrassing op tafel! 

De bloemen die ik gebruik passen bij het seizoen en zijn voornamelijk van Nederlandse bodem en daarnaast zoveel mogelijk met duurzaam keurmerk. De boeketten schik ik in een vaas met voeding. Zelf af en toe het water verversen is het enige wat jij nog hoeft te doen. 

Hiernaast is mijn werkwijze ook duurzaam, lees hier meer over op de pagina over duurzaamheid.


Bloemen op kantoor

Met bloemen kun jij jouw kantoor omtoveren tot een ruimte waar het knus en huiselijk aanvoelt. Een ruimte waar je prettig werkt en graag bent. Wist je dat bloemkunstwerken de creatieve kant van je hersenen stimuleren omdat ze je hersenen op een andere manier uitdagen. Bloemen kunnen op kantoor daarom subtiel bijdragen aan nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.


Mijn stijl

Natuurlijk – Speels – Vrolijk – Verfijnd – Creatief – Puur


Hoe werkt het bloemenabonnement in regio Woerden

Wekelijks of om de week maak ik bloemkunstwerken voor bij jou thuis of op kantoor in de regio Woerden en omstreken. Ik vind het een uitdaging om met seizoen bloemen van Nederlandse bodem in een bijzondere leenvaas elke keer weer een kunstwerk te maken dat jou verrast. Het leukste vind ik het als jij enthousiast de deur open doet als ik kom bezorgen en nieuwsgierig bent naar wat ik deze keer weer heb gemaakt.

Je kunt ook kiezen voor het maandelijkse bloemenabonnement. Ook dit is elke keer weer een verrassing voor op je keukentafel, alleen zet je het zelf in een vaas. Ik schik de bloemen voor je en zorg dat ze al schuin aangesneden zijn. Vervolgens bezorg ik deze kunstwerken in milieuvriendelijk kraftpapier zonder plastic.  


Elke week doe ik mijn bezorgronde in regio Woerden. Wil je ook voor een keer een boeket bestellen of iemand in het zonnetje zetten met een Blouming Floral Art boeket? Dat kan gemakkelijk in de shop via onderstaande link. 


Wil je een bloemenabonnement? Leuk! Neem dan contact met mij op om door te geven wat jij wilt. De mogelijkheden zijn wekelijks, om de week en  maandelijks. Ook kun je mijn brochure aanvragen zodat je op je gemak kunt kijken wat bij jou past. 

Bezorging binnen Woerden is gratis voor vaste abonnementen. Bij losse boeketten reken ik bezorgkosten. Onder de Blouming Floral Art bezorg regio Woerden valt: Woerden, Linschoten, Kamerik, Zegveld, Papekop, Nieuwerbrug, Waarder, Harmelen, Montfoort, Bodegraven, Oudewater, Driebruggen.