More

“Ik ben een bezige bij en naast bloemstyling voor bruiloften en evenementen en de bloemabonnementen doe ik nog meer.” Malou

Beplanting en advies

Planten maken een kantoor of een ruimte levendig. Zodra je een plant neerzet ontstaat er een knusse, huiselijke sfeer. Door hun zuiverende werking zijn planten goed voor de luchtkwaliteit.  Ideaal om van je kantoor een optimale werkomgeving te maken. 

“Ik ben gek op planten! Ze geven sfeer, een groene en fijne omgeving.” Malou

Malou

Bij een beplantingsplan kom ik altijd langs voor advies en om de sfeer te proeven. Zodat de planten op de juiste plek neergezet worden en ze aansluiten op de huisstijl en de sfeer van jouw bedrijf.

Krijg je al de zenuwen van zoveel planten omdat je geen groene vingers hebt? Geen probleem, daar zorg ik voor met het onderhoudsabonnement. Planten kunnen op potgrond of op hydrocultuur worden gezet. Hydrocultuur is iets kostbaarder maar heeft als voordeel dat de levensduur langer is, water en voeding goed te doseren zijn en kleine beestjes er niet zo van houden. Daarnaast hebben planten op hydrocultuur minder vaak water nodig. Dat betekent veel plezier van je planten zonder de groene vingers.  PULP

Experimenteren met bijzondere materialen. Ik ben er gek op! Voor mijn Proeve van Meesterschap heb ik het product PULP ontwikkelt. PULP is ‘Paper Uniqueness from Leftover Plants’. Oftewel, papier gemaakt van afval uit de bloemenbranche. Het is te gebruiken in bloemwerk of als ondergrond voor een bloemkunstwerk.

“Ik wil graag mijn bijdrage leveren aan het verduurzamen van de branche.”

Malou

Ik ben bijna klaar met mijn Proeve van Meesterschap en dan mag ik mijn meester bloembindster noemen. Ik kan niet wachten! Wil je hier meer over lezen?