More

Naast bruidswerk en evenementen ben ik ook graag bezig met vernieuwende concepten, producten en technieken.

Beplanting en advies

Planten verbeteren de luchtkwaliteit door hun zuiverende werking en het omzetten van CO2 naar zuurstof. Bij het adviseren van beplantingen zorgen we dat het een toegevoegde waarde is voor het interieur en dat het bij bedrijven aansluit op de huisstijl. We adviseren planten die geschikt zijn voor de ruimte en standplaats.

Ik ben gek op planten! Ze geven sfeer, een groene en fijne werk- en leefomgeving.

Malou

Bij de beplanting kunt u kiezen voor planten op potgrond of op hydrocultuur. Hydrocultuur is iets kostbaarder maar heeft ook veel voordelen. Zo hebben deze planten een langere levensduur, is water en voeding goed te doseren, je hebt minder kans op ongedierte. Hiernaast hoeven de planten minder vaak water en kan je een abonnement afsluiten zodat wij de planten onderhouden.PULP

Malou houdt ervan om te experimenteren met bijzondere materialen, zo ook met PULP. PULP is een product van Malou van der Burg en staat voor ‘Paper Uniqueness from Leftover Plants’. Dit is papier gemaakt van afval uit de bloemenbranche. Dit papier kan gebruikt worden in het bloemwerk of als ondergrond.

Met PULP hoopt Malou in 2020 de Proeve van Meesterschap te halen en een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van de branche. Bij het behalen van de Proeve van Meesterschap mag Malou zich meester bloembindster noemen.

Op de website www.malouvanderburg.nl vertel ik graag meer over PULP, mijzelf als bloemist en laat ik jullie graag mijn vakmanschap zien in persoonlijke projecten.